به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از رویترز ، "جوکو ویدودو" رئیس جمهوری اندونزی با اعلام این مطلب افزود: با همکاری همه مردم و با لطف خدا حتم دارم که میتوانیم شیوع کووید-۱۹ را مهار و سلامتی مردم را بهسرعت احیا نماییم . مراجع رسمی بهداشتی در اندونزی امروز پنجشنبه جزئیات محدودیتهای تازه را اعلام خواهند کرد.
به گزارش "سی ان بی سی" ، "بودی گونادی" وزیر بهداشت اندونزی هشدار داده است که موارد ابتلا به کرونا با سرعت بیشتری نسبت به گذشته در حال افزایش است. وی اعلام کرد که دولت با پیشبینی افزایش شمار مبتلایان پس از تعطیلات ، ظرفیت تختهای بیمارستانی را افزایش داده است اما با افزایش شمار مبتلایان ، تختهای بیمارستانی در مناطقی از کشور پر شده و در شهر جاکارتا ۹۰ درصد ظرفیت تختهای بیمارستانی اشغال شده است.
وزیر بهداشت اندونزی خاطرنشان کرد که این کشور جنوب شرقی آسیا با دو مشکل رو به رو است ؛ یکی اینکه شتاب موارد ابتلا بسیار سریعتر از ماههای ژانویه و فوریه (دی و بهمن سال گذشته) است . وی سرعت شیوع در موج جدید را به گونه ویروس دلتا نسبت داد که اول بار در کشور هندوستان مشاهده شده است. وی گفت که مشکل دوم این است که کانون تمرکز موارد ابتلا به کرونا در بخشهای خاصی از کشور بخصوص جزیره "جاوا" پرجمعیتترین جزیره این کشور است.
"یان گلفاند" از فدراسیون بینالمللی جوامع صلیب سرخ و هلال احمر نیز گفته است که "هر روز شاهد نزدیکتر شدن اندونزی به لبه پرتگاه فاجعه کرونا با گونه جدید ویروس دلتا هستیم" . وی گفت که اقدام بسیار سریع برای دسترسی کشورهایی مانند اندونزی به واکسن کرونا مورد نیاز است.
به گفته وزیر بهداشت اندونزی ، تا کنون ۴۳ میلیون دُز واکسن کرونا برای حدود ۲۸ میلیون نفر در این کشور مورد استفاده قرار گرفته که این به معنی پوشش حدود ۱۰ درصدی از جمعیت ۲۷۶ میلیون نفری این کشور است.
وزارت بهداشت اندونزی روز سه شنبه گزارش داد که در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۴ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. از زمان آغاز شیوع کرونا تاکنون بیش از ۲ میلیون نفر در اندونزی به کرونا مبتلا شدهاند. همچنین، ویروس کرونا در اندونزی، ۵۵ هزار و ۳۰۰ نفر را به کام مرگ کشانده است. اندونزی یکی از کشورهای شرق آسیا است که با یکی از جدیترین موجهای کرونا مواجه شده و با سویه دلتای این ویروس که برای اولین بار در هند کشف شد، دست و پنجه نرم میکند.
نظر شما