هادی نوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این شهرستان ۱۳۰ محله عشایری داریم که به دلیل شرایط سخت خشکسالی و کم آبی به ۱۰۱ محله با تانکر آبرسانی میشود.
وی بیان کرد: در سال گذشته آبرسانی سیار به ۷۲ محله عشایری را داشتیم که به دلیل کاهش دبی و خشک شدن برخی چشمهها، قنوات و چاههای مالداری در سال جاری به ۱۰۱ محله افزایش یافت.
نوری عنوان کرد: در راستای تامین آب به موقع عشایر و رفع مشکل کم آبی آنان نیازمند توجه ویژه در تخصیص اعتبار به شهرستان هستیم.
وی ادامه داد: دغدغه اصلی ما این است که در این شرایط خشکسالی و تابستان گرم عشایر مشکل کمتری در خصوص تامین آب داشته باشند که رفع این دغدغه نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه و به موقع است.
مدیر امور عشایری خوسف با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری در شهرستان داریم که باید ۲ نوبت در سال مرمت و بازسازی شود، اضافه کرد: در زمینه مرمت ایل راهها نیز نیاز نیازمند تامین اعتبار هستیم.
نوری بیان کرد: علیرغم تلاشهای صورت گرفته در زمینه افزایش حجم آبرسانی سیار باز هم عشایر با مشکل کم آبی در محلات مواجه هستند و رفع آن نیازمند تخصیص اعتبار برای ترمیم و مرمت چاهها، قنوات و آب انبارهای عشایر است.
وی با تاکید بر اینکه اگر امروز در راستای رفع مشکلات عشایر تلاش نشود، خطر مهاجرت عشایر را بیش از گذشته خواهیم داشت، عنوان کرد: هرچند هم اکنون نیز زنگ خطر مهاجرت عشایر به صدا درآمده و به مرحله بحران نزدیک شده است.
نوری با اشاره به اینکه در سال جاری در مجموع ۹ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات از محل منابع مختلف به عشایر شهرستان پرداخت کردهایم، اضافه کرد: از این مقدار هشت میلیارد تومان تسهیلات ۱۰ درصد زنجیره تولید گوشت قرمز، یک میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه چهار درصد و ۳۵۰ میلیون تومان هم تسهیلات پرداختی به هفت صندوق خرد زنان بوده است.
وی عنوان کرد: براساس آخرین سرشماری اعلام شده در سال گذشته آمار جمعیت عشایر شهرستان از ۱۱ به ۱۳ درصد افزایش یافته است.
نظر شما