محمد عقیقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون ۱۴ هزار دانش آموزان برای شرکت در این پایگاههای اوقات فراغت مجازی در خراسان شمالی که در شعار " هر خانه یک پایگاه و هر دانش آموز یک مهارت" شرکت کردند.
وی اضافه کرد : دانش آموزان میتوانند همچنان درطرح اوغات فراغت ثبت نام کنند و این طرح به مدت هفت هفته اجرا میشود و تا پایان تابستان حداقل ۳۰ هزار دانش آموز مقاطع مختلف در این طرح شرکت کنند.
معاون پرورش و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی خاطرنشان کرد : این پایگاهها با پنج عنوان مهارت ارتباطی، معرفتی، هویتی و بصیرتی(فیلم سازی و انیمیشن سازی قرآنی، آموزش قرآنروخوانی)، مهارت های حرفهای (آموزشهای رباتیک، کار با چرم، طراحی لباس) مهارتهای اقتصاد و اشتغال زایی (معرق کاری، بافندگی، آموزش زنبور داری، دوخت لباس،برنامه نویسی) مهارت ورزشی و سلامت(بازی های بومی و محلی، والیبال، فوتبال، هندبال و کاراته) مهارتهای فرهنگی هنری، نشاط آور و شادی بخش ( سفالگری، طراحی ، عکاسی، خبرنگاری) فعالیت میکنند.
عقیقی اظهارداشت : : پایگاه های تابستانی با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان، استمرار فعالیت های پرورشی سال تحصیلی در طول تابستان، ارتقا سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی، مهارت های فنی حرفه ای و فرهنگی هنری و همچنین فعالیت های ورزشی دایر شده اند.
عقیقی استفاده بهینه از فضای مجازی در برنامه های اوقات فراغت را دارای اهمیت دانست و تاکید کرد: شبکه شاد ظرفیت خوبی را برای پیشبرد اهداف و اجرای مطلوب برنامه ها به صورت مجازی ایجاد کرده است.
وی افزود: کلاسهای مجازی اوقات فراغت دانش آموزان از اول تابستان آغاز و پیش بینی می شود بیش از ۳۰ هزار دانش آموز در این کلاس ها شرکت کنند.
۱۸۰هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
نظر شما