خبر فوری: رفع فیلترینگ

«فرهود جلالی»، میراث‌دار موسیقی شمال ایران بود

تهران- ایرنا- معاون هنری وزیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل دفتر موسیقی این وزارتخانه در پیام‌هایی برای درگذشت «فرهود جلالی کندلوسی» نوازنده و خواننده موسیقی مازندران بر ویژگی بارز این هنرمند، در حفظ میراث موسیقی بومی شمال کشور اشاره کردند.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی این وزارتخانه، در پیام های جداگانه درگذشت فرهود جلالی کندلوسی نوازنده و خواننده موسیقی مازندران را تسلیت گفتند.

حفظ موسیقی بومی بیانگر عشق فرهود جلالی است

 حسینی در این پیام تسلیت نوشته است: فرهود جلالی همواره برای فرهنگ و هنر و موسیقی بومی مازندران تلاش کرد، دانش خود را در علوم اجتماعی نیز با مطالعات در زمینه فرهنگ و موسیقی و آداب و سنن مازندران پیوند داد و به ثبت و معرفی موسیقی و فرهنگ بومی این منطقه خدمت کرد. چند دهه کوشش بی دریغ برای فرهنگ و میراث موسیقی بومی و حفظ اصالت های فرهنگی و آثاری که به یادگار گذاشته است بیانگر عشق و دلسوزی او به فرهنگ و هنر است.

«فرهود جلالی»، میراث‌دار موسیقی شمال ایران بود
سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


درگذشت هنرمند گرانقدر و همکار عزیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را به خانواده گرامی اش و همکاران تسلیت می گویم و برای آن زنده نام از درگاه خداوند علو درجات و برای خانواده و دوستانش سلامتی و صبر مسالت دارم.

فرهود جلالی میراث ارزشمند خطه شمال کشور بود

در متن پیام تسلیت اله‌یاری آمده است: مرحوم فرهود جلالی کندلوسی، پیشکسوت هنر مازندران و از همکاران خانواده بزرگ فرهنگ و هنر تن به مشیت الهی داد و به کاروان  هنرمندان سفرکرده پیوست.

«فرهود جلالی»، میراث‌دار موسیقی شمال ایران بود
محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

فرهود جلالی وجود گرانمایه‌اش از میراث ارزشمند فرهنگی-هنری خطه شمال کشور بود و عمری را با پنجه و نفس تأثیرگذارش، به معرفی ظرایف موسیقی بومی پرداخت. و در امر مدیریت فعالیت های فرهنگی هنری نیز  تلاش فراوان نمود. 

این فقدان تلخ را به جامعه هنری کشور و خاندان گرامی‌اش تسلیت گفته و آمرزش و غفران ایشان را از درگاه حضرت حق خواهانم.

فرهود جلالی کندلوسی فعال فرهنگی و مدیر موسسه فرهنگی هنری پارپیرار که نزدیک به سه دهه تلاش‌های اثرگذاری برای احیاء فرهنگ بومی مازندران انجام داد و نقش پررنگی در برجسته‌سازی آیین‌های مازندران طی دو دهه اخیر داشت، بعدازظهر پنجشنبه (۱۷ تیر) در سن ۵۶ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha