خطر مرگ کودکان بر اثر کرونا یک در ۵۰۰ هزار نفر است

تهران- ایرنا- نتایج یک مطالعه جدید که در انگلیس انجام شده است نشان می دهد خطر مرگ کودکان بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ بسیار ناچیز و به اندازه یک در ۵۰۰ هزار نفر است.

به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از روزنامه دیلی میل، محققان سه دانشگاه در انگلیس در این مطالعه متوجه شدند که تنها ۲۵ کودک زیر ۱۸ سال در این کشور جان خود را بر اثر ابتلا به کووید از دست داده است که معادل دو نفر در هر یک میلیون نفر است.

بر اساس نتایج این مطالعه بیش از ۷۵ درصد کودکانی که بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور فوت شدند، دارای بیماری مزمن بودند؛ در حالی که دو سوم بیش از یک بیماری زمینه ای داشتند و ۶۰ درصد آنها دارای شرایط محدود کننده زندگی بودند.

۶ کودک که بر اثر ابتلا به کرونا فوت شدند، مشکل اساسی در پرونده سلامتی آنها ثبت نشده بود، اما محققان می گویند آنها نیز احتمالا به بیماری های تشخیص داده نشده ای مبتلا بودند.

محققان دانشگاه کالج لندن، دانشگاه یورک و دانشگاه لیورپول که این مطالعه را انجام داده اند، می گویند: با توجه به خطر «بسیار کم» مرگ کودکان بر اثر ابتلا به کرونا، حذف فعالیت های عادی کودکان مانند شرکت در مدرسه و رویدادهای اجتماعی، می تواند خطر بیشتری نسبت به ابتلا به کووید-۱۹ داشته باشد.

کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی و سرطان و ناتوانی شدید که می تواند شامل فلج مغزی و اوتیسم باشد، بیشتر در معرض خطر ابتلا به موارد شدید بیماری کرونا قرار دارند.

اما محققان اعلام کردند این خطر بیشتر از خطر مرگ ناشی از ابتلا به آنفلوانزا نیست. بر اساس نتایج این مطالعه، نوجوانان، کودکان سیاه پوست و چاق با افزایش خطر مرگ ناشی از ابتلا به کووید مواجه بودند، اما این احتمال برای آنها نیز هنوز بسیار کم بود.

محققان گفتند یافته های آنها - که امروز در سه مقاله جداگانه منتشر شده است - به سیاست مایه کوبی و محافظت از افراد زیر ۱۸ سال کمک می کند. آنها این مطالعات را به کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی (JCVI) ، وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی (WHO) ارائه می دهند.

یافته های این مطالعه در حالی منتشر شده است که وزارت بهداشت انگلیس باید توزیع واکسن ها را برای کودکان و نوجوانان گسترش دهد. مشاوران کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی پیش از این نگرانی هایی را در مورد تزریق واکسن های کرونا به کودکان تا زمان دسترسی به اطلاعات ایمنی بیشتر ابراز داشته است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفند ۹۸ همه گیری جهانی این ویروس را اعلام کرد.

کشورهای زیادی همچون آمریکا، ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس و کوبا وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند.

اکنون واکسیناسیون علیه ویروس کووید ۱۹ در بسیاری از کشورها در حال انجام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha