امیر دلداری روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: اصناف مشمول تعطیلی های اجباری در مشهد علاوه بر تعطیلیهای سال گذشته از ابتدای امسال تاکنون نیز به خاطر شیوع کرونا حدود ۵۰ روز تعطیل بودند.
وی افزود: واحدهای صنفی، بنگاه های اقتصادی زودبازده و کوچکی هستند که سهم بسیار در اشتغال دارند، به عنوان مثال باغ سراها و تالارهای پذیرایی و مجتمع های تفریحی آبی که بیش از یکسال از تعطیلی آنها می گذرد سهم بسیار از اشتغال مشهد را در اختیار دارند که تعطیلی آنها کسادی کسب و کار و بیکاری تعداد بسیاری را به دنبال داشته است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد گفت: از سوی دیگر در زمان شیوع کرونای دلتا که سرعت انتقال آن از سایر انواع ویروس کرونا بیشتر است، باید از هر گونه ازدحام جمعیت جلوگیری شود و واحدهای صنفی ملزم به تعطیلی برای جلوگیری از ازدحام هستند.
وی افزود: بهتر است به جای تعطیل کردن صنوف برای هر صنفی در طول روز ساعت کاری تعریف شده و ملزم به رعایت پروتکلهای بهداشتی و جلوگیری از ازدحام جمعیت شوند.
دلداری ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون بازرسی از واحدهای صنفی سطح شهر در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی متوقف نشده است.
وی گفت: در این مدت ۲ هزار و ۸۹۰ گشت مشترک بازرسی با سایر دستگاه های نظارتی استان در شهر مشهد تشکیل شده که منجر به انجام ۱۲۳ هزار و ۵۰۰ بازرسی، صدور ۲ هزار و ۴۲۶ اخطار کتبی، تنظیم ۷۷۹ فرم جریمه و پلمب هزار و ۹۵ واحد صنفی شده است.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد افزود: با قرمز شدن وضعیت مشهد از نظر شیوع کرونا فقط مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت هستند و مشاغل گروههای ۲ و ۳ در فروشگاه های زنجیره ای نیز باید تعطیل باشند.
وی ادامه داد: گشتهای بازرسی ویژه کرونا در این کلانشهر از امروز افزایش یافته و ۳۵ گشت مشترک بازرسی در صبح و عصر تشکیل شده است که به واحدهای متخلف در مرحله نخست اخطار کتبی داده می شود، در مرحله دوم جریمه ۳۰۰ هزار تومانی برای آنها در نظر گرفته شده و در مرحله آخر پلمب می شوند.
دلداری گفت: واحدهای صنفی که مجاز به فعالیت هستند نیز در صورت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی مشمول جریمه یا پلمب می شوند.
کلانشهر مشهد ۹۶ اتحادیه و بیش از ۱۰۵ هزار واحد صنفی دارد.
نظر شما