به گزارش ایرنا، دربازدید از بیمارستان الشهداء نیروی دریایی ارتش که رضا مدرس معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان و دکتر شاهرخی معاون درمان دانشگاه حضور داشتند در خصوص تجهیز این بیمارستان گفت وگو شد.
همچنین از دیگر بازدیدهای معاون کل وزارت بهداشت ازبخش های بستری و آی سی یو کووید-۱۹ بیمارستان شهید محمدی و روند درمان بستری در این بخشها به همراه دکتر حسین فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و دکتر تمدن دار رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی و درمانی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس بود.
در پی درخواست فریدون همتی استاندار هرمزگان از رییس جمهوری مبنی بردستور تکمیل و تجهیز و آماده سازی بیمارستان نیروی دریایی ارتش به عنوان زیرساخت مناسب برای خدمات رسانی به مردم هرمزگان سفر معاون کل وزارت بهداشت صورت گرفت.
استاندار هرمزگان در نشست روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا که به صورت ویدئوکنفرانسی با حضور رییس جمهوری برگزار شد گفته بود که برای مقابله با وضعیت قرمز کرونایی در استان نیازمند توجه ویژه وزارت بهداشت برای تامین منابع مالی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان، تامین مناسب دارو و کیتهای تشخیص سریع کرونا هستیم.
همتی افزود: در تابستان سال گذشته یک پیک بیماری کرونا را در هرمزگان پشت سر گذاشتیم و امسال هم بطوردقیق در همان مقطع زمانی دچار اوج گرفتن کرونا در استان شده ایم.
وی با اشاره به همکاری خوب دستگاه های مختلف هرمزگان در راستای مدیریت کرونا در استان ادامه داد: تلاشهای خوبی در استان صورت گرفته و اگر این اقدامها نبود، به مراتب با شرایط سخت تری مواجه میشدیم.
استاندار هرمزگان همچنین با اشاره به اهمیت تامین برق در هرمزگان و خاموشی های غیرقابل تحمل در استان اظهارداشت: اختصاص سقف مناسب سهمیه برق برای هرمزگان با توجه به میزان تولیدی که در استان صورت می گیرد و همچنین در این شرایط آب و هوایی بسیار گرم و شیوع کرونا باید مورد توجه و در اولویت باشد.
«طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، درحال حاضر ۸۰۳ مبتلا به کرونا در بیمارستان های این استان بستری هستند و هر روز نیز بر شمار مبتلایان بستری اضافه می شود.
در حال حاضر ۱۱۰ نفر از مجموع بستری ها در بیمارستان های هرمزگان نیاز به خدمات بخش آی سی یو دارند، که متاسفانه این بخش با تمام ظرفیت تکمیل است و امکان بستری این افراد وجود ندارد.»
۲ هزار تخت بیمارستانی طی چهار سال اخیر در هرمزگان اضافه شده است
استاندار هرمزگان در زمینه توسعه تختهای بیمارستانی در استان نیز گفت: در چهار سال اخیر نزدیک به ۲ هزار تخت جدید بیمارستانی در قالب احداث بیمارستان های جدید و بخشهای موجود در مراکز درمانی استان اضافه شده است و همچنان در حال انجام است.
همتی همچنین تصریح کرد: امیدواریم با تلاش های گسترده، مرحله نخست بیمارستان ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس در مهرماه سالجاری آماده بهره برداری شود.
وی گفت: بیمارستان نیروی دریایی ارتش در بندرعباس نیز با بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی درحال انجام است که در این راستا برای تکمیل و راه اندازی آن که می تواند کمک شایانی به استان کند، مکاتبات و پیگیری های بسیاری صورت گرفته است.
نماینده عالی دولت در پایان از رییس ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کرد که دستور فوری برای تکمیل و راه اندازی و استفاده از این بیمارستان (بیمارستان نیروی دریایی ارتش) صادر کنند و همچنین نشست هایی با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتیم که قرار شد در تجهیز این بیمارستان کمک لازم را داشته باشد.
رییس جمهوری نیز در این نشست در پاسخ به درخواستهای مطرح شده از سوی استاندار هرمزگان تاکید کرد: وزیر بهداشت و رییس ستاد کل نیروهای مسلح، هر کمکی که نیاز است برای تکمیل بیمارستان نیروی دریایی ارتش و یا ایجاد بیمارستان صحرایی با توجه به امکانات خوب نیروهای مسلح در این استان انجام دهند.
دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با قدردانی از اقدام ها و تلاش های خوب استاندار هرمزگان و رییس دانشگاه علوم پزشکی این استان برای مدیریت و کنترل کرونا عنوان کرد: در زمینه تامین منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی، پیگیری ها در حال انجام است و کیت های تشخیص و دارو نیز به اندازه کافی تامین شده است و همچنین با تکمیل بیمارستان نیروی دریایی ارتش، تجهیزات بیمارستانی و درمانی آن سریع تامین و راه اندازی خواهد شد.
سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز در این نشست، اظهارداشت: در صورت نیاز برای ایجاد بیمارستان صحرایی، آمادگی کامل را داریم و همچنین باقی مانده اقدام ها و عملیات ساختمانی بیمارستان نیروی دریایی ارتش در بندرعباس، تا یک ماه آینده تکمیل خواهد شد.
نظر شما