سیروس صارمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نمونه برداری از محصولات تولیدی استان، به منظور اطمینان از استمرار و تداوم کیفیت محصولات تولیدی واحدهای تحت پوشش این اداره کل، انجام می شود و چنانچه کالای فاقد استاندارد و بی کیفیت تولید و عرضه شود، با متخلفان امر، بر اساس ضوابط و قوانین سازمان ملی استاندارد ایران برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: در طی این مدت نیز، با تشکیل کمیسیون ماده ۱۸، به اعتراضات ۲۲ واحد تولیدی در استان، رسیدگی شد که با دارا بودن شرایط لازم و با تأیید کمیسیون مذکور، نمونه های شاهد، برای انجام آزمون مجدد به آزمایشگاه های همکار ارسال شده است.
این مسوول با اشاره به اینکه گزارش های میدانی بازرسان این اداره کل، حاکی از توزیع و فروش محصول ادویه (در انواع مختلف) با علامت استاندارد جعلی در سطح مراکز عرضه استان است، ادامه داد:این محصولات که با نام تجاری مامان گلی با علامت استاندارد جعلی در فروشگاهها عرضه می شود، فاقد پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران است.
وی با بیان اینکه جعل علامت استاندارد یکی از مشکلات عمده محسوب می شود، گفت: طبق تبصره ماده ۷۵۶ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲، قانون مجازات اسلامی مصوب سال هر کسی عمدای و بدون داشتن مستندات و مجوز رسمی داخلی و بین المللی و به منظور القاء شبهه در کیفیت تولیدات و خدمات از نام و علائم استاندارد ملی یا بین المللی استفاده کند به حداکثر مجازات مقرر در این ماده، محکوم می شود.
سرپرست اداره کل استاندارد استان زنجان، ضمن هشدار به متخلفان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده محصول فوق و سایر موارد مشابه، موارد را از طریق تلفن گویای ۱۵۱۷ سامانه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات اداره کل استاندارد استان، اطلاع رسانی کنند تا کارشناسان این اداره کل نسبت به جمع آوری آنها اقدام لازم را انجام دهند.
نظر شما