۲۳ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84403757
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیمارستان تامین اجتماعی استان همدان در زمینه تخت در کشور چهارم است

همدان-ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: بیمارستان تامین اجتماعی همدان و ملایر در زمینه تخت فعال نسبت به جمعیت بیمه شده، رتبه چهارم کشور را به خود اختصاص داده است.

دکتر حسن عروتی موفق روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۳۱۵ تخت فعال در ۲ بیمارستان غرضی ملایر و آتیه همدان فعال است اظهار داشت: در سالهای گذشته ۵۰ تخت فعال به این ۲ بیمارستان اضافه شده است.

وی با بیان اینکه دفتر پرستاری بیمارستان آتیه همدان رتبه اول کشور را کسب کرده است ادامه داد: مراکز خدماتی، درمانگاه ها و بیمارستانهای این مدیریت موفق به کسب ۹۰ درصدی رضایتمندی در بین مراجعه کنندگان شده است. 

مدیر درمان تامین اجتماعی همدان گفت: ۲ بیمارستان آتیه همدان و دکتر غرضی ملایر از مجهزترین بیمارستان های کشور هستند و به بخش های تخصصی در تمامی رشته ها از جمله رادیولوژی دیجیتال و بخش های آزمایشگاهی در پنج درمانگاه و پلی کلینیک های تخصصی مجهز هستند.

عروتی موفق به  انجام طرح های هتلینگ و برنامه های عملیاتی در مراکز درمان اشاره کرد و یادآور شد: به بهترین نحو ممکن، هر ۲ بیمارستان استان به عنوان پایلوت کشوری در بحث هتلینگ، اورژانس ولندری و بخش جراحی زنان آتیه و هتلینگ و زایشگاه بیمارستان غرضی، انتخاب شده اند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان گفت: ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار کرونایی از ابتدای بیماری کرونا تاکنون از مجموعه تامین اجتماعی در استان همدان، خدمات پزشکی دریافت کردند و اکنون نیز ۹۴ بیمار کرونایی در این بیمارستان‌ بستری هستند.

عروتی‌موفق با بیان اینکه بیمارستان آتیه در آخرین سالنامه وزارت بهداشت، رتبه اول زایمان طبیعی را در سطح استان و رتبه سوم را در سطح کشور دارد تصریح کرد: بر اساس اعتبار سنجی، هر ۲ بیمارستان ما در استان، درجه یک هستند.

 وی با بیان اینکه از نظر تعداد تخت در سطح بیمارستان‌های سازمان جایگاه چهارم را داریم، مطرح کرد: ۶ مرکز سرپایی در استان شامل ۲ مرکز در همدان و در نهاوند، تویسرکان، اسدآباد و رزن هر کدام یک مرکز که به‌صورت رایگان، خدماتی در بخش های آزمایشگاه، رادیولوژی، تزریقات و داروخانه ارائه می دهند.

 عروتی‌موفق با اشاره به اینکه قسمتی از فعالیت ما خرید راهبردی است و ما از طریق مراکزی که داریم از آن‌ها خرید خدمت می‌کنیم، یادآور شد: ۹۸ درصد پزشکان طرف قرار داد، نسخه الکترونیک دارند به‌طوریکه هزار و ۸۰ پزشک از این سامانه، استفاده کردند.

وی اظهار داشت: با مکانیزه شدن روند دریافت استراحت پزشکی دیگر نیاز به مراجعه حضوری نیست و پزشکان فقط یکبار باید برای بررسی بالینی، مراجعه کنند.

وی در رابطه با خدمات این سازمان در شرایط پاندمی کرونا، گفت: در بحث کرونا ما متولی درمان نیستیم اما در کنار وزارت بهداشت خدماتی ارائه می‌دهیم و از روز اول اعلام آمادگی کردیم در بیمارستان آتیه ۵۰ و در بیمارستان غرضی ۹۰ تخت را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم که تعداد بیماران بستری ما در پیک چهارم به ۱۳۸ بیمار در بیمارستان آتیه رسید.

عروتی‌موفق با بیان اینکه ۴۵۰ نفر از پرسنل تأمین اجتماعی در ایام کرونا، بیمار شدند، ادامه داد: کوچکترین مشکلی برای اکسیژن، دارو و تجهیزات نداشتیم و در بیمارستان آتیه، سه دستگاه و در بیمارستان غرضی ۲ دستگاه اکسیژن‌ساز داریم.

وی اظهار داشت: سال گذشته ۸۳۲ هزار ویزیت پزشک عمومی، ۱۶۴ هزار مورد ویزیت متخصص، ۲۰ هزار ویزیت دندانپزشک، هفت‌هزار و ۷۰۰ ام آر آی، ۲۴ هزار سی تی اسکن انجام شده است.

عروتی‌موفق افزود: با پیگیری انجام شده، ۱۴ آمبولانس خریداری در بحث هتلینگ از سال ۹۷، چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در بیمارستان آتیه و سه میلیارد تومان در بیمارستان غرضی هزینه شد.

وی ادامه داد: بخش بیماران بین‌الملل را در بیمارستان آتیه راه‌اندازی کردیم اما با توجه به شرایط کرونایی فعلا فعال نیست و به‌زودی فعال و درآمد آن برای بیمارستان، هزینه خواهد شد.

 عروتی‌موفق با اشاره به اجرای طرح نسخه الکترونیک در مراکز ملکی تأمین اجتماعی، اظهار کرد: در همین راستا برای بیمار پرونده سلامت تشکیل شده و پزشک می‌تواند به سوابق بیمار دسترسی داشته باشد که این طرح در کنترل هزینه‌ها و جلوگیری از مراجعات کاذب مؤثر است.

به گفته مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان ۷۷۶ هزار نفر در این استان زیر پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند که این تعداد ۴۵ درصد جمعیت استان را شامل می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha