امین رضا ذوالقدر روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از نیازهای حوزه صنایع که در گذشته به صورت واردات انجام می شد، امروزه توسط جوانانی که در شرکت های دانش بنیان مشغول به فعالیت هستند رفع میشود. در حال حاضر نیروهای جوانی که فارغ التحصیل دانشگاه هستند در بخش های مختلف اکوسیستم و به طور خاص در پارک علم و فناوری استان فارس فعالیت می کنند.
رئیس پارک علم و فناوری فارس عنوان کرد: با توجه به فرهنگسازی های خوبی که در این زمینه انجام گرفته است، اعتماد قابل توجهی نسبت به فعالیت شرکت های دانش بنیان ایجاد شده و این باور در میان مدیران صنایع و دیگر مسئولین شکل گرفته که محصولات و صنایع مورد نیاز ما می تواند توسط جوانان کشور تولید شود.
وی بیان داشت: البته ما هنوز در ابتدای این راه هستیم و نیاز است که این اعتماد افزایش پیدا کند تا با تعامل و همکاری بخش های مختلف بتوانیم به توفیقات بیشتری دست پیدا کنیم.
ذوالقدر گفت: ما به فرهنگسازی بیشتری در زمینه استفاده از محصولات داخلی و اعتماد به جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی که در قالب شرکت های دانش بنیان و فناور مشغول به فعالیت هستند، نیاز داریم تا شاهد اتفاقات بهتری در این عرصه باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری فارس بیان کرد: دولت ها باید زیرساخت ها را فراهم کنند و امکانات اولیه را در اختیار جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی قرار بدهند تا جوانان بتوانند ایده و پتانسیل های علمی خود را اجرالیی کنند بدون تردید جوانان توانمند و با استعداد استان فارس با حمایت های اولیه می توانند به تدریج رشد پیدا کنند و مستقل شوند.
ذوالقدر گفت:سفر ۲۲ تیرماه معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به شیراز دستاوردهای بسیار خوبی برای استان فارس به همراه داشت و شرایط مطلوبی را برای حل مشکلات بسیاری از اجزای اکوسیستم دانش بنیان استان مهیا کرد.
وی افزود: در این سفر از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در استان فارس بازدید شد و مشکلات بسیاری از اجزای اکوسیستم دانش بنیان فارس از نظر تأمین منابع مالی مورد توجه قرار گرفت و می توان گفت این سفر موجبات توسعه شرکت های دانش بنیان در بخش های مختلف دانشگاهی و صنایع استان را فراهم کرد.
ذوالقدر ادامه داد: در این بازدیدها شرکت های دانش بنیان مشکلات خود را مطرح کردند و سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری قول داد که حمایت های قابل توجهی از اکوسیستم دانش بنیان استان فارس از جمله پارک علم و فناوری این استان، مرکز پردیس شهید فهمیده، خانه خلاق و مرکز نوآوری دانشگاه شیراز، دانشگاه صنعتی و دانشگاه علوم پزشکی داشته باشد.
وی اضافه کرد: وقتی که ویترین عرضه محصولات و خدمات دانش بنیان در کشور و به تبع آن در استان فارس شکل بگیرد این ویترین می تواند تمام بخشهای استان را تحت تأثیر قرار دهد.
ذوالقدر بیان داشت: شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور محور و استارت آپی علاوه بر ایجاد اشتغالزایی می توانند بسیاری از مسائل و مشکلاتی که در گذشته راه حلی برای آنها وجود نداشت را با نوآوری برطرف کنند.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری سهشنبه ۲۲ تیرماه ۱۴۰۰ در سفری یک روزه به استان فارس مراکز نوآوری در دانشگاه های صنعتی شیراز و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی فارس را افتتاح و از دستاوردهای فناورانه در کارخانه نوآوری و پردیسهای فناوری در شیراز بازدید کرد.
همچنین خط تولید هشت قطعه فناورانه و بردهای الکترونیک مورد استفاده در صنعت خودرو با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در استان فارس افتتاح شد.
ستاری در سفر به استان فارس همچنین به دانشگاه شیراز رفت و مرکز نوآوری و خلاق فناوریهای نرم تخصصی علوم انسانی گشایش یافت.
این مرکز نخستین مکان تخصصی این حوزه در جنوب کشور است.
نظر شما