محمود بدلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در میاندوآب اظهار داشت: در این راستا طبق دستورالعمل افراد شناسایی و برای آنها پرونده تشکیل یافته است.
وی با بیان اینکه علاوه بر اعطای تسهیلات یک میلیارد ریالی به این افراد، ۳۰۰ میلیون ریال هم به صورت بلاعوض برای آنان پرداخت میشود، افزود: تاکنون با ۴۰۰ نفر از این افراد در استان قرارداد منعقد شده و براساس وظیفه ذاتی بنیاد مسکن با تلاش شبانه روزی همکاران این کارها پیش میرود.
وی با اشاره به اینکه حداکثر مساحت واحدهای مسکونی برای این افراد باید ۶۰ مترمربع باشد تا دچار فشار مالی نشوند، گفت: در کنار این اقدام، طرح ساخت مسکن برای ایتام تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در دستور کار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان آذربایجانغربی قرار دارد که براساس تفاهمنامه صورت گرفته تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال از منابع صندوق توسعه ملی و نهادهای حمایتی به این افراد تسهیلات بلاعوض پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه سهم آذربایجان غربی در این راستا ۶۳ واحد بود، گفت: تاکنون ۳۴ نفر از این افراد به بنیاد مسکن مراجعه و برای آنان پرونده تشکیل یافته است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی همچنین با اشاره به کمک به ساخت مسکن برای خانوارهای دارای ۲ معلول، اظهار داشت: علاوهبر پرداخت تسهیلات بانکی به مبلغ یک میلیارد ریال به این خانوارها، ۸۵۰ ملیون ریال هم به صورت بلاعوض پرداخت میشود.
بدلی با بیان اینکه در سطح استان ۱۶۰ خانوار دارای ۲ فرزند معلول به ما معرفی شده است، افزود: کار ساخت مسکن برای ۱۱۲ خانوار به پایان رسیده و ۱۸ واحد هم در مرحله نازک کاری قرار دارد.
وی با بیان اینکه ۱۱۲ خانوار از اینها متعلق به میاندوآب است، اظهار داشت: هیچ کاری اجر و پاداش معنوی به اندازه رسیدگی به وضعیت اقشار ضعیف جامعه ندارد و نباید ارزش این کارها را به سایر امور ترجیح داد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه همچنین در کنار فعالیتهای انجام گرفته، تسهیلاتی بابت تکمیل مساکن روستایی از ۱۰۰ میلیون ریال تا ۱۵۰ میلیون ریال پرداخت میشود، اظهار داشت: همچنین از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) برای افراد بیبضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی و یا افراد غیر مددجو که کار ساخت واحد مسکونی آنان در روستاها به پایان نرسیده است تا ۸۰ میلیون ریال به آنها پرداخت میشود که طی ۲ سال گذشته حدود ۱۴۰ میلیارد ریال در استان به خانوارها پرداخت شده است.
کشور ایران جزو ۱۰ کشور دنیاست که هر لحظه با خطر زلزله همراه است، بنابراین بیشتر مساکن روستایی با مصالح بیدوام و یا کمدوام ساخته شده و یا در صورت مقاوم بودن مصالح، ساختمانها از نظر فنی استحکام لازم را نداشته و با کوچکترین حادثه بناها تخریب شده و مردم دچار خسارتهای جبرانناپذیری میشوند.
برای پیشگیری از وارد شدن هر گونه آسیب به بناهای روستایی مقرر است سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی در کشور براساس آییننامه ۲هزار و ۸۰۰ با رعایت اصول فنی و با نظارت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بازسازی شود، البته تحقق این مهم منوط به همکاری مردم است و از گذشته در آذربایجان غربی با مقاوم سازی سالانه چهار هزار واحد شروع شده و اکنون سهم استان به ۱۳ هزار واحد رسیده است.
نظر شما