مهدی مودی شامگاه یکشنبه در نشست با مدیران آموزش و پرورش شهرستانهای خراسان شمالی که با حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در بجنورد برگزار شد اظهار داشت: ۳۵ درصد از دانش آموزان استان در سال تحصیلی گذشته به شبکه شاد دسترسی نداشتند که این آمار با کمک خیرین ۱۵ درصد کاهش یافت و اکنون ۸۰ درصد دانش آموزان استان به شبکه شاد دسترسی داشتند.
وی تصریح کرد: ۶ هزار و ۵۰۰ تبلت در سال تحصیلی گذشته مورد نیاز دانش آموزان استان بود که یکهزار و ۵۰۰ تبلت توسط خیرین و ۵۰۰ دستگاه تبلت نیز توسط مرکز آمار تهیه و در اختیار دانش آموزان قرار داده شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: این استان اندکی از میانگین کشوری شاخص کیفیت آموزشی فاصله دارد ، ولی در این خصوص بسته های تحولی مناسبی را طراحی کرده ایم تا بتوانیم این شاخص را ارتقا دهیم.
وی افزود: خراسان شمالی در شاخص عدالت آموزشی شرایط مناسبی دارد و در بحث پوشش تحصیلی خوب عمل کرده ایم بر این اساس دارای ۹۵۰ مدرسه زیر ۵۰ دانش آموز، ۱۹۰ مدرسه زیر ۱۰ دانش آموز و ۹۶ مدرسه زیر پنج دانش آموز داریم.
مودی اجرای طرح خوانا در خراسان شمالی را موفقیت آمیز دانست و خاطرنشان کرد: این طرح در ۶۰ آموزشگاه، ۴۷۶ کلاس درس برگزار شد و ۱۲ هزار و ۹۱۹ دانش آموز را پوشش داد.
طرح خوانا برای تمام مقاطع دوره ابتدایی متناسب با سن و اهداف برنامه درسی دانشآموزان در مهارتهای چهارگانه خواندن، نوشتن، صحبت کردن و شنیدن و نیز مهارتهای زندگی، جراتپذیری، مسوولیتپذیری و ادب تدوین شده است.
وی در مورد اجرای طرح گویا در مدارس خراسان شمالی گفت: ۹۷۱ نوآموز پیش دبستانی استان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و سه هزار برنامه نوین آموزشی در این طرح تهیه شد.
بسته تحولی خوانا و در ذیل آن" کلاس گویا " ویژه نوآموزان رده های سنی یاد شده و پیش دبستانی قرار دارد.
۱۸۰هزار دانش آموز خراسان شمالی در بیش از ۲ هزار باب آموزشگاه استان زیر نظر ۱۴ هزار نفر معلم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۰۴ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی و مابقی متوسطه است.
نظر شما