فرشید رستمی، روز سه شنبه با بیان اینکه حدود ۱۰درصد مشترکان استان فارس را مشترکان تجاری تشکیل می دهند، اظهارداشت: در سال گذشته تعداد ۲۲۹ مشترک تجاری در این استان در طرحهای کاهش اوج مصرف برق مشارکت کردند و مشمول دریافت۳۸۱ میلیون ریال پاداش شدند.
وی بیان کرد: در سال جاری نیز ۳۴۵ تفاهم نامه با مشترکان تجاری منعقد شده است که امیدواریم بر اساس تفاهم نامه های فی مابین و بکارگیری روش های مدیریت مصرف، میزان بار مصرفی در این بخش کاهش یابد.
رستمی گفت:جایگزین کردن لامپ های LED به جای لامپ های پرمصرف رشته ای، گازی یا مدادی عدم استفاده از ریسه های پرمصرف و خاموش کردن لامپ های اضافی، استفاده از دورکندکولرهای آبی و سایر وسایل سرمازا و تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ و استفاده از سایه بان بروی کولرها از جمله راهکارهای مفید در زمینه مدیریت مصرف برق در واحدهای تجاری است.
وی افزود: وسایل برقی بخش تجاری از جمله لوازم روشنایی، تجهیزات سرمازا،یخچال ها و فریزرها مصرف بالایی دارند که با تعمیرات به موقع آنها، انتخاب محل مناسب برای این وسایل درمغازه ها، شرکت ها و ساختمان های تجاری ، بازارها و پاساژها و جلوگیری از اتلاف انرژی با استفاده از پنجره های دوجداره،درهای اتوماتیک می توان مصرف برق را کاهش داد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان فارس بیان کرد: خاموش کردن سایر لوازم برقی پس از خروج از محل کار، بهره گیری هرچه بیشتر از نور طبیعی در روز از دیگر راهکارهای صرفه جویی انرژی برق در واحدهای تجاری هستند که به بکارگیری آنان درمصارف بخش تجاری به میزان قابل توجهی صرفه جویی خواهد شد.
رستمی گفت: مشترکان استان، با کاهش و مدیریت بهینه مصرف برق و حذف موارد غیرضرور به ویژه در ساعات ۱۸-۱۲ ، صنعت برق را در ارائه هرچه بهتر خدمات و تامین برق پایدار به منظور بهره مندی همگانی از انرژی برق یاری کنند.
نظر شما