مجید سلحشور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آب و فاضلاب در بخش روستایی پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، راهها و معابر شهری ۴۵ میلیارد ریال و حوزه برق ۱۲ میلیارد ریال خسارت به شهرستان میناب وارد شد.
وی ادامه داد: بخش سندرک که بیشترین میزان بارشها را داشته است بیشترین خسارتها را متحمل شده و با توجه به شیب تند منطقه، نفوذ پذیری پایین آب در زمین این منطقه و کم بودن طرحهای آبخیزداری بیشتر آب باران به دریای عمان میریزد.
فرماندار ویژه میناب بدون اشاره به میزان حجم ذخیره شده آب در پشت سد سرنی اضافه کرد: همچنین این بارشها منجر به اضافه شدن یک میلیون متر مکعب آب به سد سرنی شد.
ظرفیت ذخیرهسازی آب در این سد،۷۰ میلیون مترمکعب است که ۱۲ میلیون مترمکعب آن جهت تامین آب شرب و چهار میلیون مترمکعب نیز برای تغذیه دشتها در این منطقه و همچنین کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد.
سلحشور درخصوص آمادگی مسوولان میناب برای پیش بینی بارندگی انجام شده هم گفت: آمادگیهای لازم در شهرستان ایجاد شده و دستگاههای دولتی با توجه به هشدار اداره کل هواشناسی و مدیریت بحران استانداری هرمزگان در حالت آماده باش قرار دارند.
شهرستان میناب با ۲۳۵ هزار و ۷۰۵ نفر جمعیت براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ در فاصله ۹۵ کیلومتری شرق بندرعباس واقع شده و ۴۸ و یک دهم نفر تراکم جمعیت آن در هر کیلومتر مربع است.
سامانه مونسون اقیانوس هند از ۲۴ تیر ماه فعالیت خود را در هرمزگان آغاز کرد و در روزهای پایانی هفته گذشته به فعالیت خود در این استان خاتمه داد.
اداره کل هواشناسی هرمزگان و مدیریت بحران استانداری روز گذشته با توجه به فعالیت سامانه تابستانه هشدار سطح نارنجی برای این استان صادر کردند که از امروز تا پایان روز یکشنبه در جو این استان فعال است.
توصیه شده افراد با توجه به پیش بینی وقوع بارشهای به نسبت سنگین بویژه در ارتفاعها، احتمال طغیان رودخانههای فصلی و سیلابی شدن مسیلها، از قرار گیری در حریم رودخانههای فصلی خودداری کرده و از صعود به ارتفاعها و چرای دام در مناطق مرتفع اجتناب شود.
نظر شما