خبر فوری: رفع فیلترینگ

۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸
کد خبرنگار: 3123
کد خبر: 84415211
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

پس از ۲۰ روز توقف

برگشت خاموشی به خراسان شمالی

۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۱۸
کد خبر: 84415211
برگشت خاموشی به خراسان شمالی

بجنورد- ایرنا- قائم مقام شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی گفت: با وجود تغییر ساعات کار ادارات همچنان میزان برق مصرفی مشترکان بیش از سهمیه مصوب برای این خطه شمال شرق کشور است.

علی رضا علیخانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افزایش حدود ۴۵ مگاواتی برق بیش از میزان سهمیه مصوب موجب شد تا پس از حدود ۲۰ روز شرکت توزیع برق استان به اجبار برای جبران کمبود ۱۵ مگاواتی، برق برخی مشترکان را قطع کند.
وی میزان برق مصرفی مشترکان این استان را در روز گذشته حدود ۲۸۵ مگاوات اعلام کرد و این در حالیست که سهمیه مصوب برای مصرف برق این خطه شمال کشور از سوی شرکت توزیع برق کشور جدود ۲۴۰ تا ۲۶۰ مگاوات است.
معاون شرکت توزیع برق خراسان شمالی میزان برق مصرفی مشترکان را در روز جاری ۲۶۵ مگاوات اعلام کرد و اظهارداشت : همچنان حدود ۲۵ مگاوات برق مصرفی در این استان بیشتر از سهمیه مصوب  بود و به ناچار برای جبران کمبود، برق مشترکان کشاورزی و صنعتی قطع شد.
علیخانی تصریح کرد : برای جلوگیری از قطع برق مشترکان خانگی، به تمام ادارات استان توصیه شد تا وسایل سرمایشی خود را در ساعت پیک مصرفی ( ۱۲) به بعد خاموش نگهدارند تا  بتوانیم برنامه ایستایی برق را برای مشترکان خانگی داشته باشیم.
وی با اشاره به مصرف بیش از اندازه برق در برخی از ادارات از آنها خواست تا برای جلوگیری از خاموشی های احتمالی مشترکان خانگی و حتی اداری در ساعات اوج مصرف از برق های اضطراری خود استفاده کنند.
 وی روزهای خاموشی در استان خراسان شمالی را در سال جاری ۲۲ روز اعلام کرد و گفت : تمام این خاموشی ها به حالت چرخشی و براساس برنامه زمانبندی برای تمام مشترکان خانگی در استان اجرایی شد.

هم اینک ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و روستایی استان خراسان شمالی از برق برخوردارند به طوری که از جمعیت ۸۶۳ هزار نفری آن حدود ۳۷۳ هزار خانوار این استان مشترک  برق هستند  

با احتساب برق مصرفی مشترکان بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، سیمان، ریخته گری و آلومینا، مصرف برق استان به ۳۸۰ تا ۴۰۰ مگاوات نیز می رسد و از تعداد مصرف کنندگان برق در خراسان شمالی۵۳ درصد مشترکان خانگی استان خوش مصرف، ۳۰ درصد کم مصرف و تنها ۱۷ درصد پر مصرف هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha