حجت الاسلام و المسلمین «سید لیث الحیدری» روز دوشنبه در پیش نشست شماره «۴» همایش بین المللی شهید سلیمانی در چشم انداز بین المللی که به صورت ارتباط زنده تصویری توسط دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار داشت: ذوب در ولایت بودن تنها مختص به ایران و یک نظریه فقهی نیست بلکه یک موضوع فطری است؛ یکی از ویژگی های برتر شخصیت های ویژه ولایی بودن آنها محسوب می شود.
وی افزود: امام خمینی (ره) تلاش کردند که کلمه ما می توانیم را در میان مسلمانان ترویج دهند؛ بیگانگان با این موضوع مخالف بودند و به دنبال ریشه دار شدن ناباوری در میان مسلمانان بودند.
این خطیب عراقی عنوان کرد: امام خمینی (ره) تنها به دنبال پایین آوردن شاه از قدرت نبود بلکه ایشان به دنبال به قدرت رسیدن مستضعفان در سراسر جهان بود.
حجت الاسلام الحیدری ادامه داد: شهید سلیمانی نیز که شاگرد امام (ره) بود نه تنها در مقابل ظالم بلکه در مقابل ظلم ایستاد؛ این شهید بزرگوار نه تنها در داخل ایران بلکه در تمام منطقه جنوب غرب آسیا در مقابل آمریکا و استکبار ایستادگی کرد.
وی گفت: خداوند از انسان خواسته است که به هیچ عنوان ظلم را تحمل نکنند و در مقابل آن بایستد؛ بر اساس آموزه های اسلام به خشم آوردن کفار و ایستادن در مقابل آنها همچون نماز و روزه جزو واجبات است.
این خطیب عراقی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی به همان اندازه که در مقابل مستضعفان مهربان بود، در مقابل ظالمان با خشم و قدرت قد علم می کرد، اظهار کرد: خیلی از مسلمانان متاسفانه دشمن را نمی شناسند اما شهید سلیمانی به خوبی دشمن را می شناخت از این رو دشمن شناسی یکی از مهترین ویژگی های این شهید والا مقام است.
وی با اشاره به اینکه نگاه این شهید بزرگوار نگاهی جهانی بود، گفت: به نظر تحلیل گران سیاسی بزرگترین اشتباه آمریکا در منطقه شهادت شهید سلیمانی بود؛ با شهادت شهید سلیمانی ایران در منطقه قدرت پیدا کرد و شمارش معکوس برای خروج آمریکا در منطقه آغاز شد.
پیش نشست شماره «۴» همایش بین المللی شهید سلیمانی در چشم انداز بین المللی روز🗓دوشنبه با حضور دکتر السید لیث الحیدری(عراق) خطیب و فعال دینی و فرهنگی، دکتر السید جلیل هاشم البکاء(عراق) کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی خاورمیانه،شاعر و نویسنده و دکتر محمد الحورانی(سوریه): رئیس انجمن نویسندگان عرب در سوریه به صورت مجازی و با محوریت دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.
این همایش به صورت همزمان توسط دکتر یحیی معروف، دکتر تورج زینیوند، دکتر جهانگیر امیری و دکتر محمدنبی احمدی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه رازی کرمانشاه ترجمه میشد.
نظر شما