حمید رضا مبشری روز سه شنبه در گفت و گو با خبر نگار ایرنا با اظهار این که آمار بیماران بستری کووید ۱۹ در بیمارستان شهرستان طی یک سال و نیم گذشته بی سابقه بوده است ، افزود : ۹۵ درصد از بیماران بستری در بیمارستان امام سجاد (ع) این شهرستان بومی هستند.
بیمارستان امام سجاد رامسر در حال حاضر با ۱۷۰ تخت فعال به مردم شهرستان و منطقه خدمات پزشکی می دهد.
وی تعداد مراجعه کنندگان کرونایی سرپایی و مشکوک به مراکز درمانی شهرستان را بیش از ۲۰۰ نفر در روز اعلام کرد و ادامه داد : پس از انجام تست پی سی آر از این تعداد مراجعه کننده ، متاسفانه تست بیش از ۷۰ درصد از آنان مثبت است این در حالی است که تا پیش از تعطیلات گذشته روزانه چهار نفر برای انجام تست به مرکز درمانی شهرستان مراجعه می کردند.
مدیر شبکه بهداشت رامسر با بیان اینکه این شهرستان با کمبود کیت تست کرونا مواجه است ، گفت که در یک هفته گذشته بیش از ۸۰۵ خانوار با جمعیت یک هزار و ۳۰۶ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردندکه تست پی سی آر آنان مثبت بود.
وی با اشاره به روند رو به رشد تعداد بیماران و تست های انجام شده در شهرستان ، افزود : تعداد تست های انجام شده کرونا در ماه خرداد ۴۶۵ مورد بود و این رقم در تیر ماه به یک هزار و ۴۰۰ مورد رسید.
مبشری گفت : بررسی ها و اطلاعات به دست آمده از بیماران نشان می دهد که اکثر این بیماران در آئین های عروسی ،ختم ، جشن تولد و مهمانی های خانوادگی در معرض آلودگی ویروس کرونا قرار گرفتند.
وی افزود : علاوه بر این اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی در میان مردم به حداقل رسیده ، تالارها ، باشگاه های ورزشی هم برای فعالیت گروه های مختلف باز است.
مبشری با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم برای قطع زنجیره ویروس کرونا ، گفت : طبق بررسی های انجام شده ، شهرهای اطراف هم دچار همه گیری ویروس کرونا هستند و احداث بیمارستان صحرایی در یکی از شهرهای غرب مازندران لازم و ضروری است.
رییس شبکه بهداشت رامسر همچنین با انتقاد از بی توجهی برخی دستگاه ها و گروه ها به دستورات و نامه های شبکه بهداشت ، اظهار داشت : در شرایطی که شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد شاهد برگزاری برخی تجمعات و گردهمایی در سطح شهرستان هستیم و هرگونه تجمع در سطح شهرستان به شیوع بیشتر ویروس کرونا با سویه دلتا دامن می زند.
این مسئول با اشاره به شرایط بسیار بحرانی و فشار و خستگی کادر درمان از عموم مردم ، اصناف و خانواده ها خواست دو هفته نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام کنند تا شهرستان از وضعیت اسفناک پیک پنجم کرونا عبور کند.
مدیر شبکه بهداشت رامسر تنها راه ایمنی در برابر کرونا را تا پیش از واکسینه شدن شهروندان ،رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی دانست و گفت: تاکنون به ۱۵ هزار و ۶۴۶ نفر در این شهرستان واکسن تزریق شده که از این تعداد ۱۲ هزار و ۳۳ نفر دز اول و بقیه نیز هر دو دز را دریافت کردند.
نظر شما