به گزارش روز سهشنبه پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیداحمد علم الهدی، وی در دیدار با اعضای قرارگاه فقاهت و مجتهدپروری حوزه علمیه خراسان افزود: این ساماندهی با نظارت بر اساتید، حمایت از ایشان و نیز ارزیابی دقیق طلاب درس خارج محقق میشود.
وی ادامه داد: قرارگاه فقاهت باید به کرسی های درس خارج مسائل مستحدثه بیشتر توجه کرده و با تنظیم برنامه های پژوهشی برای دروس، سازماندهی درسها توسط فضلا را در دستور کار قرار دهد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی همچنین بر توسعه حساب شده دروس خارج با رسمیت بخشیدن به برخی دروس غیررسمی در قالب ورود فضلای انقلابی به عرصه تدریس تاکید کرد.
آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان خاطراتی از دوران حضور خود در درس خارج آیت الله العظمی میلانی و روش تدریس ایشان، یکی از مهمترین ویژگی های حوزه علمیه خراسان را باقی بودن آثار و برکات درس آن مرحوم برشمرد و گفت: آیات عظام میلانی و خویی هر دو از شاگردان مرحوم نائینی بودند، تدریس این دو بزرگوار در یک صراط واحد بود و وضعیتی که در محتوای تدریس مرحوم آقای خویی وجود داشت، در درس مرحوم آقای میلانی هم بود.
در ابتدای این دیدار حجج اسلام علوی آزیر، معاون آموزش و علیرضا نوروزی مسوول و دبیر قرارگاه فقاهت و مجتهدپروری حوزه علمیه خراسان گزارشی از روند تشکیل قرارگاه و وظایف و فعالیت های آن ارائه و برخی از اساتید درس خارج نیز نقطه نظرات خود در راستای تقویت کرسی های درس خارج را تبیین کردند.
حوزه علمیه خراسان با هزار و ۲۰۰ سال قدمت و حدود ۴۰ هزار طلبه در حال آموزش در ۱۵۲ مدرسه علمیه تحت نظر ۲ هزار استاد، پس از حوزه علمیه قم دومین مرکز حوزوی ایران است.
هم اکنون بیش از ۴۰ جلسه درس خارج و ۴۰۰ جلسه درس سطوح عالی در حوزه علمیه خراسان برقرار است.
نظر شما