به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وزارت نیرو ، «علی شبنورد» با اعلام این خبر گفت: این نیروگاه خورشیدی با ظرفیت قراردادی ۹۷۰ کیلووات با حجم سرمایهگذاری ۱۰ میلیارد تومان برای نخستین بار در کشور روی سطح کانالهای خروجی پساب تصفیهخانه جنوب تهران نصب و راهاندازی شده است.
مدیرکل دفتر نظارت، تعیین صلاحیت و کنترل پروژه سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) اظهار داشت: از ویژگی بارز ساخت این نیروگاه جلوگیری از تبخیر آب از سطح کانال است که ضمن استفاده از یک سطح بدون استفاده، بهعنوان یک راه حل کارآمد برای مقابله با کمآبی باید در کشور توسعه یابد.
وی با بیان اینکه در ساخت این نیروگاه خورشیدی از یکهزار و ۲۲۹ پنل خورشیدی ساخت داخل استفاده شده است، گفت: این نیروگاه قابلیت تولید سالیانه بیش از یکمیلیون و ۶۹۹ هزار کیلوواتساعت انرژی پاک را دارد.
شبنورد خاطرنشانکرد: بهرهبرداری از این نیروگاه خورشیدی هر ساله مانع از انتشار یکهزار و ۱۷۳ تن گاز گلخانهای به محیطزیست میشود، همچنین سالیانه از مصرف ۳۷۴ هزار لیتر آب جلوگیری میکند و با صرفهجویی ۴۸۳ هزار مترمکعب گاز طبیعی در سال به صرفهجویی ذخایر سوختهای فسیلی کمک خواهد کرد.
وی ادامهداد: احداث نیروگاه یاد شده در دوره ساخت و بهرهبرداری برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲۵ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.
پیشتر وزیر نیرو به ایرنا گفت: واقعیت این است که همه تلاش کردند که به واسطه روزهای آفتابی زیادی که کشورمان از آن برخودار است، یکی از کشورهای پیشتاز در امر توسعه نیروگاه تجدیدپذیر باشیم.
«رضا اردکانیان» ادامهداد: البته شدت تابش خورشید در کشورمان از کیفیت بالاتری نسبت به کشورهای همسایه برخوردار است، به طوری که به گفته متخصصان از یک متر مربع پنل خورشیدی، انرژی بیشتری دریافت می شود
به گزارش ایرنا، آیین بهره برداری از ۱۳ نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی، بادی و برقی آبی کشور و آیین بهره برداری از نیروگاه ۴۲۰ کیلوواتی خورشیدی تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران، شنبه دوم مرداد ماه ۱۴۰۰ به صورت ویدئو کنفرانس توسط رییسجمهوری و با حضور استاندار تهران، معاون وزیر نیرو و دیگر مسوولان برگزار شد.
نظر شما