"ارتین کمالی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در یکی از این حوادث، مرد ۴۷ ساله ای با سقوط در داخل گودال های حفر شده حاشیه یک معدن، جان خود را از دست می دهد.
وی اظهار داشت: نامبرده به دلایل غیرمشخص به داخل گودال هشت متری حاوی آب سقوط کرده که بر اثر این حادثه جان خود را از دست می دهد.
به گفته مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان، جسد فرد متوفی پس از تخلیه آب گودال، خارج شد.
کمالی افزود: همچنین در سانحه دیگری یک پسر نوجوان هنگام شنا در سد کلان شهرستان ملایر غرق شده و جان خود را از دست می دهد.
به گفته وی، نامبرده به دلیل نداشتن مهارت کافی در شنا دچار حادثه و مرگ شده است.
کمالی اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال چهار نفر بر اثر غرق شدگی در این استان جان خود را از دست دادند که این آمار نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.
وی تصریح کرد: سال گذشته ۱۲ نفر بر اثر غرق شدگی در استان همدان جان باختند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان نیز چندی پیش از عموم مردم و گردشگران خواست به صورت جدی از شنا در رودخانه ها و آب پشت سدهای استان پرهیز کنند.
«منصور ستوده» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آب های سطحی استان همدان، با توجه به سردی آب سبب اختلال در شریان خونی و انقباض رگ های بدن شده که پس از ورود به داخل آب فرد تعادل خود را از دست می دهد و غرق می شود.
وی با تاکید بر ممنوعیت شنا در حاشیه سدها و بندهای انحرافی، اظهار داشت: لغزندگی حاشیه مخازن سدها و بندهای انحرافی، مکش جریان آب و شرایط رسوبی کف این مخازن خطر مرگ را برای شناگران به همراه دارد.
وی با بیان اینکه وضعیت آب پشت سد کاملا با شرایط استخر و دریا برای شنا متفاوت است، افزود: در دریا هر چه پیش میروی، سطح آن گودتر میشود اما در سد اینگونه نیست و کف آن ممکن است گل و لای و برآمدگی و فرورفتگی باشد و همین عامل خطری جدی برای شناگر محسوب می شود.
نظر شما