مجید آقازاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در حالی که چارت سازمانی شهرداری ارومیه، حدود هزار و ۸۰۰ نفر است، بیش از چهارهزار و ۸۶۰ نفر در این نهاد مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: همچنین پنج هزار و ۲۰۰ نفر به صورت شرکتی در شهرداری ارومیه مشغول فعالیت هستند که در بخش های مختلف اجرایی، اقدامات لازم را در حوزه عمرانی و خدماتی انجام می دهند.
شهردار ارومیه ادامه داد: در حالی که حقوق ماهانه شهرداری ارومیه تا سال گذشته ۳۰ میلیارد تومان بود، امسال به۴۵ میلیارد تومان رسیده که بار مالی زیادی در حوزه هزینه های جاری ایجاد می کند.
آقازاده با اشاره به اینکه طی سال گذشته برای پرداخت حقوق کارکنان، از بانک وام گرفته شده بود، اظهار کرد: در حال حاضر، این وام در حال پرداخت بوده و ماهانه چهار میلیارد تومان در این زمینه هزینه می شود.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات مدیریت شهری ارومیه که از دوره پیشین باقی مانده، موضوع بدهی های شهرداری است، بیان کرد: در حال حاضر، شهرداری ۸۹۵ میلیارد تومان در حوزه های مختلف بدهی دارد که البته ما توانسته ایم از افزایش آن جلوگیری کنیم.
وی گفت: از این میزان ۲۰۷ میلیارد تومان بدهی به تامین اجتماعی، ۲۸۰ میلیارد تومان بدهی به بانک ها و ۱۹۶ میلیارد تومان نیز بدهی به پیمانکاران است.
شهردار ارومیه افزود: البته در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان نیز در بخش های مختلف، مطالبه داریم که نسبت به بدهی ها، رقم بسیار کمتری است.
آقازاده اظهار کرد: این بدهی ها در حالی است که میزان بودجه مصوب امسال شهرداری ارومیه، هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
وی، پروژه های بدون قرارداد را یکی از مهمترین معضلات مدیریت شهری ارومیه باقی مانده از مدیریت سابق عنوان کرد و ادامه داد: این قراردادها در حوزه کلانتری ها، شهرداری منطقه یک و برخی حوزه های دیگر بوده که ۴۴ میلیارد تومان تاکنون در این خصوص احصا شده است.
وی وجود مشکل در تهاتر زمین های مربوط به کمربندی دوم ارومیه و تقاطع آذربایجان را یکی دیگر از معضلات باقی مانده از مدیریت پیشین شهرداری ارومیه دانست و اضافه کرد: دنبال حل این مساله هستیم و پیگیری های زیادی برای بهبود وضعیت انجام شده است.
شهردار ارومیه در خصوص معضلات مربوط به اتوبوسرانی شهر ارومیه و جایگاه های سی ان جی تعطیل شده نیز بیان کرد: مشکل اتوبوسرانی به سال ۱۳۹۰ برمی گردد که با یک سری دخالت ها، اتفاقاتی در این دوره آغاز شد و البته با همه توان سعی در حل این مشکل داریم.
آقازاده گفت: در مورد سی ان جی های تعطیل شده نیز همه جایگاه ها به علت مشکلات عدیده فنی، طی سال گذشته و از خرداد ۱۳۹۹ تعطیل شده اند که البته بنا به دلایل خاصی، در دوره جدید مدیریت شهری این مشکل سر برآورده است.
وی بدون اشاره به این دلایل افزود: در صدد هستیم که مدیریت این جایگاه ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا این معضل به طور کامل برطرف شود.
وی همچنین از وجود ۱۸ پروژه سرمایه گذاری در ارومیه خبرداد و اضافه کرد: البته همه این پروژه ها در دادگاه پرونده دارند و مورد رسیدگی قرار می گیرند که بار حقوقی زیادی ایجاد می کنند.
شهردار ارومیه با اشاره به اینکه همه مناقصه ها و فراخوان ها باید به صورت سامانه ای انجام می شد که در دوره گذشته به آن بی توجهی شده است، اظهار کرد: این سامانه در حال راه اندازی بوده و همه مناقصات از این طریق انجام خواهد گرفت.
آقازاده در خصوص سوالی درباره توجه به مناطق محروم شهر ارومیه بیان کرد: من در دوره مدیریتی چندین ماهه خودم، فقط از مناطق محروم بازدید کرده ام و از مناطق برخورداری نظیر یک و پنج بازدید نداشته ام؛ هرچند دراین باره از من خرده گرفته اند.
وی گفت: در راستای محرومیت زدایی، اقدامات خوبی در مناطق محروم ارومیه انجام شده ولی کافی نیست و باید روز به روز این اقدامات بیشتر صورت گیرد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه که حدود سه ساعت به طول انجامید، معضلات شهری ارومیه و مشکلات مدیریت جدید شهری مورد کنکاش خبرنگاران قرار گرفت.
شهردار سابق ارومیه اواخر دی ماه سال گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شده است.
آقازاده از اسفند سال گذشته، شهردار ارومیه بوده و تکلیف مدیریت شهری جدید نیز در دوره ششم شوراهای اسلامی این شهر، طی روزهای آتی مشخص می شود.
نظر شما