به گزارش ایرنا، حشمت الله صیدی روز سهشنبه در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح عملکرد چهارساله خود پرداخت و اظهار داشت: سال ۱۳۹۶ بودجه شهرداری سنندج یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود و در مقابل این بودجه یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بدهی داشت و در پایان سال یک هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال از این میزان بودجه تحقق یافت.
وی افزود: در این چهار سال و علی رغم تمام مشکلاتی کI در کشور بود و تمام بخش ها را درگیر کرد و شهرداری نیز از این قاعده مستثنی نبود،شهرداری سنندج اقدامات بسیار خوبی انجام داد و امسال بودجه ما به ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
شهردار سنندج با بیان اینکه در حال حاضر بدهی شهردار به حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون ریال رسیده است، گفت: اگر به نسبت گذشته حساب شود این میزان بدهی عدد خیلی ناچیزی است و شهرداری بدهکار وجود ندارد.
وی یادآور شد: در شروع عملیات اجرایی هر پروژه پیش پرداخت به پیمانکاران پرداخت شده و کارکرد پروژه های مهم و کلیدی که در شهر اجرا شده و یا در دست اجرا قرار دارد نیز پرداخت شده است.
وصول مطالبات شهرداری از دستگاه های اجرایی
صیدی در ادامه با بیان اینکه در این چهار سال تلاش شده که منابع های درآمدی خوبی برای شهرداری سنندج خلق شود گفت: اعمال ماده ۱۰۱ قانون شهرداری ها یکی از اقدامات بسیار خوبی بوده که با تلاش ها و پیگیری های فراوان نهادینه شد.
وی افزود: امروز ماده ۱۰۱ در حریم شهر نیز اعمال می شود، و در این مدت پنج هزار میلیارد ریال مطالبات شهرداری از دستگاه های اجرایی ثبت شده و تاکنون ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال آن در قالب های مختلف مختلف تهاتر و وصول شده است.
شهردار سنندج اضافه کرد: یکی از سال هایی که عدد قابل توجهی از مطالبات وصول شد، سال ۱۳۹۸ بود که یک هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال مطالبات وصل شد و بصورت ملک گرفته شد.
وی به اراضی و املاک تملک شده سهم ۱۰ درصد مطالبات از راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: شهرک آبشار ۱۲۶ قطعه با کاربری مسکونی، شهرک پنج آذر ۷۶ قطعه مسکونی و تجاری، زیباشهر ۱۵ قطعه مسکونی و تجاری، عرصه فروشگاله رفاه چها هزار و ۲۰۰ متر مربع تجاری، شهرک بعثت سه هزار و ۲۶۰ متر مربع تجاری و ۱۸۰ هکتار اراضی ملی با کاربری فضای سبز از جمله این املاک است.
ثبت سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی
صیدی در ادامه اظهار داشت: یکی از برنامه های شهرداری و شورای شهر در این دوره پیگیری برای ثبت سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی بود که با تکشیل کارگروه های تخصصی و استفاده از پتانسیل و نظرات هنرمندان و صنعتگران این طرح آماده و به دفتر یونسکو در فرانسه ارسال شد.
وی با بیان اینکه در آبان سال ۱۳۹۸ یونسکو رسما پیوستن به شبکه شهرهای خلاق جهان در زمینه موسیقی را تایید کرد، اضافه کرد: شبکه شهرهایب خلاق یونسکو در سال ۲۰۰۴ و برای ترویج همکاری میان شهرهایی به راه افتاد که از خلاقیت به عنوان عاملی راهبردی برای پیشرفت پایدار شهری استفاده کرده بودند.
شهردار سنندج افزود: تاکنون ۲۴۶ شهر در دنیا توانسته اند به شبکه شهرهای خلاق ملحق شوند که سهم ایران چهار شهر سنندج(موسیقی)، رشت(غذا)، اصفهان(صنایع دستی) و بندرعباس(صنایع دستی و مردمی) است.
اجرای طرح ساماندهی دستفروشان(پیاده راه فردوسی)
وی در ادامه گفت: بعد از اتمام اجرای طرح پیاده راه فردوسی یکی از برنامه های مدیریت شهری و همچنین مطالبه به حق شهروندان از مجموعه مدیریت شهری بحث ساماندهی دستفروشان این مسیر بود.
صیدی افزود: با برگزاری جلسات مختلف و پیگیری های انجام شده و تعامل و همکاری دستگاه های ذیربط طرح ساماندهی دستفروشان پیاده راه فردوسی اجرا شد و این طرح موجب رضایتمندی شهروندان، کسبه این پیاده راه و همچنین دستفروشان این معبر را فراهم کرد.
وی اتصال بلوار کردستان به بلوار ساحلی و احداث تقاطع غیرهمسطح توحید، احداث بلوار ۲۴ متری عباس کندی در آبیدر، احداث تقاطع غیرهمسطح سنجرخان، بلوار ۳۶ متری کامکارها در دگران، احداث میدان امام رضا در ورودی ناحیه منفصل شهری ننله و احداث باند دوم بلوار کمال الملک را از دیگر پروژه های اجرا شده در شهرداری سنندج اعلام کرد.
شهردار سنندج افزود: انجام یک میلیون و ۱۸۰ هزار متر مربع آسفالت محلات و معابر، احداث کارخانه آسفالت ۱۶۰ تنی تمام اتوماتیک، ثبت معدن سنگ لاشه برای تامین مصالح، احداث پایانه حمل و نقل عمومی در میدان آزادی سنندج،آغاز ساماندهی ورودی سنندج- همدان(بلوار ابن سینا) و ساماندهی ورودی پنج آذر از دیگر پروژه هایی است که در این دوره انجام شده است.
افزایش سرانه فضای سبز
وی با اشاره به اینکه در حوزه خدمات شهری، محیط زیست و فضای سبز نیز اقدامات قابل توحجهی انجام شده است گفت: احداث بوستان ۲۰ هکتاری تفریحی، ورشزی و فرهنگی کوچک ره ش، احداث پارک مشاهیر کورد در آبیدر، احداث یک هکتار فضای سبز در کمربندی آبیدر و ساماندهی پارک امانیه و امیریه و ساماندهی میدان هفت اسیباب از جمله این طرح ها است.
صیدی با بیان اینکه با اجرای این طرح ها و طرح هایی که در دست اجرا است، سرانه فضای سبز سنندج از ۵.۶ دهم به ۷.۷ دهم ارتقا یافته است، افزود: همچنین در این دوره مجموعه تفریحی زیپ لاین و پل معلق در آبیدر سنندج انجام شد که می تواند برای در تامین نشاط و شادابی نسل جوان بسیار تاثیرگذار باشد.
وی به آغاز احداث بوستان ۱۴ هکتاری آشتی در فرجه اشاره کرد و گفت: همچنین در این دوره پارک ۲ هکتاری به سبک باغ ابرانی در آبیدر سنندج احداث شده و نوع طراحی آن به گونه ای است که امکان برگزاری مراسم های فرهنگی وجود دارد.
آغاز اجرای پروژه سنه سنتر
شهردار سنندج همچنین به آغاز اجرای پروژه بزرگ سنه سنتر اشاره کرد و گفت: این مجتمع تجاری در بلوار پاسداران و با مشارکت سرمایه گذار خارجی از اقلیم کردستان با سرمایه گذاری سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی به نرخ سال ۱۳۹۸ در حال احداث است.
وی اضافه کرد: این مجموع در زمینی به مساحت بیش از ۱۵ هزار و ۵۵۳ متر مربع با دسترسی از بلوار پاسداران و جاده ساحلی در ۲ طبقه زیرزمین بصورت پارکینگ، همکف تجاری، سه طبقه تجاری، ۷۱۴ واحد پارکینگ، ۸۵۷ واحد تجاری و ۲۰۴ واحد انبار تجاری با زیربنای حدود ۶۰ هزار مت مربع در حال احداث است.
صیدی همچنین به احداث شهربازی در پارک ملت سنندج اشاره کرد وگفت: این شهربازی در زمینی به سماحت ۲۳ هزار متر مربع با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیارد ریالی در حال احداث سات.
وی احداث شهربازی فامیلی لند را از دیگر پروژه ها اعلام کرد و گفت: این شهربازی مجهز و استاندارد وسایل بازی و تفریح برای کودکگان و بزرگسالان نیز در نظر گرفته شده است.
نظر شما