جهانبخش مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: روغن موتور خودرو بهخصوص خودروهای سنگین مدتی از سوی کارخانههای تولیدی با محدودیت در عرضه مواجه شده بود اما اکنون با افزایش ۴۱ درصدی قیمت روغن موتور خودرو از سوی کارخانههای تولیدی، محدودیتها برای کمبود عرضه این محصول به بازار مصرف برطرف شده است.
مرادی تصریح کرد: البته قیمت تمامی اقلام بهصورت بیرویه و مستمر افزایش دارد که امیدواریم به روند ثابتی در کنترل نرخها برسیم.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: افزایش ۴۱ درصدی قیمت روغن موتور خودرو از سوی سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان باعث نارضایتیهایی بین رانندگان شده است.
غلامرضا قائدامینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: پیش از افزایش قیمتها، روغن موتور خودرو بهخصوص برای خودروهای سنگین با کمبود مواجه بود و رانندگان مجبور بودند برای تهیه روغن مورد نیاز موتور خودرو تا ۲ برابر هزینه پرداخت کنند.
وی یادآور شد: روند توزیع و عرضه انواع روغن موتور خودرو همانند سایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در بازار بهصورت مستمر رصد، بازرسی و با متخلفان برخورد میشود.
به گزارش ایرنا، آذرماه سال گذشته سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مجوز افزایش قیمت ۴۰ درصدی روغن موتور خودروهای سواری، ۵۳ درصدی خودروهای دیزل و ۶۰ درصدی خودروهای صنعتی را صادر کرده بود.
هماکنون افزونبر ۴۴ هزار واحد صنفی در استان زیرمجموعه ۹ اتاق اصناف و ۱۶۶ اتحادیه خدماترسانی و فعالیت میکند.
از مجموع واحدهای صنفی فعال در چهارمحال و بختیاری ۸ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی، ۷ هزار و ۲۰۰ واحد خدمات فنی، ۲۳ هزار و ۷۰۰ واحد توزیعی و ۴ هزار و ۹۰۰ واحد خدماتی مشغول به فعالیت هستند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزونبر ۹۷۹ هزار نفر است.
نظر شما