علی صادقی تبار روز شنبه در نشست خبری به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار اظهار داشت: در گذشته تصور می شد که درمان ناباروری در حد درمان زیبایی است که این نگاه امروزه تغییر کرده است.
وی افزود: اگر سازمان های بیمه پایه خدمات ناباروری را پوشش می دهند و مردم هم از این درمان بهره می برند،این مرکز تحقیقاتی در تحقق این موضوع نقش داشته است و پژوهشگاه ابن سینا از یک دهه پیش، پیگیری در این زمینه را آغاز کرد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر پژوهشگاه ابن سینا به بهره گیری از خدمات سلول درمانی در حوزه ناباروری اشاره کرد و گفت: این دستاورد یکی از یافته های جدید است و در کمتر مرکزی استفاده می شود که این پژوهشگاه با کمک توان و ظرفیت محققان کشور موفق به بهره گیری از این دستاورد شد.
صادقی تبار ادامه داد: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر پژوهشگاه ابن سینا در حوزه اندومتریوز و سقط مکرر به دستاوردهای خوبی دست یافته است.
اطلاع رسانی خبرنگاران از موفقیت های علمی، مانع از مهاجرت جوانان می شود
محمدرضا صادقی رییس پژوهشگاه ابن سینا هم در این نشست خبری با تبریک روز خبرنگار گفت:خبرنگاران با انتشار اخبار دستاوردها و موفقیت های علمی محققان ایرانی، سبب از بین رفتن یاس و ناامیدی آینده سازان کشور و جلوگیری از مهاجرت آنان می شوند.
وی افزود: خبرنگاران با اطلاع رسانی مناسب از رویدادها و فعالیت های علمی پژوهشگاه ابن سینا و سایر مراکز تحقیقاتی و پژوهشی،روح امید را در کشور می دمند.
رییس پژوهشگاه ابن سینا یادآور شد: این اقدام، هم از تبلیغات سوء که علیه کشور وجود دارد، جلوگیری می کند و هم سبب ایجاد انگیزه مضاعف در محققان و پژوهشگران می شود.
صادقی با یادآوری اینکه در حوزه علم و فناوری اقدامات بسیار خوبی در کشور در حال انجام است ،اضافه کرد: جهاد دانشگاهی هم در رفع نیازهای اساسی کشور در تلاش است تا بسیاری از وابستگی های کشور را قطع کند.
وی ادامه داد: اطلاع رسانی خوبی که خبرنگاران انجام می دهند امید را در جامعه ایجاد می کنند.
نظر شما