استاندار: بخش درمان خراسان رضوی نیازمند ظرفیت‌های جدید است

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی گفت: برای مدیریت ویروس کرونا باید ظرفیت‌های جدید در حوزه بهداشت و درمان پیش بینی کنیم تا از فشار بیماران و کادر درمان بکاهیم.

به گزارش روز سه‌شنبه استانداری خراسان رضوی،  محمدصادق معتمدیان در نشست مشترک با هیات عالی رتبه اعزامی وزارت بهداشت به این استان که به منظور بررسی وضعیت و رسیدگی به نیازهای تجهیزاتی حوزه درمان برگزار شد افزود: با توجه به روند صعودی بیماری باید بتوانیم برای هفته‌های آینده آمادگی بیشتری داشته باشیم و ظرفیت‌های جدید در نظر بگیریم.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در روزهای اخیر ادامه داد: در راستای محدودسازی تاکنون ۶ محور ورودی استان بسته شده و در همین ارتباط پروازهای استان ۵۰ درصد کاهش یافته است.

استاندار خراسان رضوی گفت: اقداماتی برای تامین اکسیژن بیمارستان‌های استان در حال انجام است و پیگیری‌هایی نیز از برخی استان‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به ضرورت تبدیل مراکز ۱۶ ساعته به ۲۴ ساعته افزود: اگر مراکز ۲۴ ساعته بیشتری راه‌اندازی شوند، بخشی از فشار مراکز درمانی کاسته خواهد شد.

معتمدیان ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان امداد و نجات به عنوان بیمارستان کرونایی آماده تجهیز است و همچنین بیمارستان شریعتی که به دلایل فنی نزدیک به ۲ ماه تعطیل بود در صورت رسیدگی می‌تواند به بیماران سرویس دهی کند.

هیات عالی رتبه اعزامی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل سیدکامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فریدون نوحی نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان خراسان رضوی است.

روند افزایش روزافزون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد و دیگر شهرستانهای استان خراسان رضوی طی هفته‌های اخیر به حد نگران‌کننده‌ رسیده است.

تکمیل گنجایش بیمارستانها، کمبود برخی اقلام دارویی و سرم تزریقی و افزایش روزافزون بیماران کرونایی غیربومی در مشهد فشار بسیار بر استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی وارد کرده که همچنان ادامه دارد.

هم‌اینک ۲۵ شهرستان از مجموع ۳۳ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت قرمز، هفت شهرستان در وضعیت نارنجی و یک شهرستان در وضعیت زرد شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

علاوه بر اقدامات و فعالیتهای جاری و مستمر مسوولان در خراسان رضوی برای مقابله با تبعات بحران کرونا، از ۱۸ مرداد ماه به دنبال گفتگوی تلفنی رییس جمهوری با استاندار این استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پیگیری‌ وزیر بهداشت، هیات عالیرتبه از تهران برای بررسی وضعیت و رسیدگی به نیازهای تجهیزاتی حوزه درمان کرونا در این شهر حضور یافته‌ است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون چهار میلیون و ۲۳۸ هزار و ۶۷۶ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۹۵ هزار و ۱۱۱ نفر را در کشور گرفته است. همچنین سه میلیون و ۵۹۱ هزار و ۳۱۳ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران تاکنون بهبود یافته‌اند.  

وزارت بهداشت اعلام کرد: هم‌اینک ۲۹ استان کشور درگیر ویروس کرونای دلتا هستند ۳۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در شرایط نارنجی و ۲۸ شهرستان در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار دارند.

همچنین تاکنون ۱۳ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۱۲۷ شهروند ایرانی دوز نخست واکسن کرونا و سه میلیون و ۲۷۴ هزار و ۹۸۰ نفر دوز دوم آن را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریق شده در ایران به ۱۶ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۱۰۷ دوز رسیده است.

"پاندمی کرونا" در جهان ۲۰۴ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۵۵۳ نفر را بیمار کرده و جان چهار میلیون و ۳۱۷ هزار و ۹۷۰ نفر را گرفته است. ۱۸۳ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۹۳۷ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در جهان هم تاکنون درمان شده‌اند.

در این میان آمریکا با ۳۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۸۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و همچنین ۶۳۳ هزار و ۷۹۹ قربانی بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

ایران نیز بر اساس آخرین آمارهای رسمی جایگاه دوازدهم را از نظر جمعیت مبتلایان به کرونا در جهان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha