ایثار و شهادت شالوده فرهنگ انقلاب اسلامی است

اراک - ایرنا - فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: ایثار و شهادت دو محور اصلی و شالوده فرهنگ انقلاب اسلامی است و پیروزی‌های بزرگ ملت ایران به این اصول وابسته است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» روز شنبه در نشست گام دوم ستاد کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی، افزود: ملت ایران همواره با تاسی از مکتب عاشورایی در مسیر عزت و سربلندی گام برداشته‌اند.

وی تاکید کرد: مشارکت مردمی سرمایه گرانقدر نظام اسلامی است که باید در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از آن بهره گرفته شود چرا که با حضور و مشارکت مردم همواره اقدامات ماندگار می‌شود.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی اظهار داشت:حضور و مشارکت پررنگ مردم در برگزاری کنگره شهدای استان مرکزی به‌عنوان بزرگترین رویداد فرهنگی و اجتماعی موجب موفقیت و ماندگاری آن شد چراکه بیش از سه هزار فعال فرهنگی ، اجتماعی، مذهبی و سایر اقشار دیگر در برگزاری کنگره نقش مستقیم داشتند.

سردار کریمی بیان کرد: ایجاد نهضت خدمت‌رسانی و جمع‌آوری اسناد در حوزه دفاع مقدس از دیگر دستاوردهای مهم کنگره شهدا است که خدمت‌رسانی در ابعاد مختلف برای مردم استان راه‌اندازی شده و این مسیر ارزشمند با قوت ادامه پیدا می کند.

وی ادامه داد:  ستاد کنگره شهدای استان به‌عنوان ظرفیت بزرگ برای انجام اقدامات و فعالیت در راستای فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد و بیش از ۲۵ کمیته و ۱۶ کارگروه تخصصی در ستاد کنگره فعال هستند و در موضوعات تخصصی و مختلف نقش آفرینی می‌کنند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد:  با آغاز تشکیل دولت سیزدهم و دوره جدید شوراهای اسلامی شهر و روستا انتظار می‌رود اهتمام و توجه بیشتری به فرهنگ ایثار و شهادت شود و شهرداری و شورای اسلامی شهر اراک باید در این مسئله پیشگام باشد.
 سرپرست شهرداری اراک  نیز در این نشست گفت: بزرگداشت مقام شهدا و توجه به فرهنگ ایثار و شهادت با اهمیت است چراکه حیات اسلام و انقلاب اسلامی مرهون خون شهدا در طول تاریخ است.

«محمد جعفرپور» افزود:هر میزان هزینه و انرژی برای ترویج فرهنگ ارزشمند ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدا گذاشته شود، سرمایه‌گذاری فرهنگی است و آثار و برکات آن به خوبی مشهود است.

وی تاکید کرد:مجموعه شهرداری اراک در کنار سپاه روح الله، اداره حفط آثار و بنیاد شهید اهتمام ویژه به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد و با تعامل و هم‌افزایی در قالب ستاد کنگره شهدای استان مرکزی در این مسیر همواره نقش‌آفرینی می‌کند.
مدیرکل حفظآثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی  بیان کرد: نقش مردم در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت راهبردی اساسی است و چنانچه برای تحقق این هدف از تجربیات گذشته همچون برگزاری کنگره شهدای استان و برنامه های گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس بهره‌گیری کنیم موفق هستیم.

سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» گفت: برگزاری بیش از ۱۵ اجلاسیه تخصصی، یک‌هزار برنامه شاخص فرهنگی و اجتماعی در کنگره و برگزاری بیش از پنج هزار برنامه در چهل سالگی دفاع مقدس  تنها با حضور ، مشارکت و نقش مردم محقق شد و برای ادامه مسیر باید  مشارکت مردم تقویت شود و لذا ظرفیت های کنگره شهدای استان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مورد استفاده قرار می گیرند.

وی افزود: ماندگاری اقداماتی که در کنگره انجام شد اصلی مهم بود و آثار بسیاری از اقدامات انجام شده  تا سال‌ها منشا برکات است که  نمونه آن تکمیل مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس است که به برکت کنگره به پیشرفت خوبی رسید.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی عنوان کرد:  یکی از برنامه‌های مهم موزه دفاع مقدس در سال جاری بازدید اقشار مختلف مردم و به‌ویژه جوانان از این مرکز فرهنگی است که راویان تخصصی به تبیین بخشی از نقش استان می‌پردازند و تاکنون بیش از ۲۰ هزار نفر از این مرکز بازدید داشته‌اند که اگر شرایط قرمز بودن بیماری به پایان برسد با قوت ادامه خواهد داشت.
مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی  گفت: به برکت تفکر انقلاب اسلامی نصب تصاویر و نماد های شهدا در معابر و خیابان‌ها انجام شده و  این اقدام از اهمیت  برخوردار است چراکه علاوه بر زنده نگه داشتن یاد و خاطر شهدا سیره و سبک زندگی شهدا را معرفی می کند و باید به آن اهتمام بیشتری داشت.

سید «جواد محمدی» افزود: یکی از اقدامات محوری در ستاد کنگره شهدای استان تبیین نقش استان مرکزی در دفاع مقدس و آشنایی جوانان با عملکرد درخشان استان در جنگ تحمیلی بود که برنامه‌های مختلفی تدوین و برنامه‌ریزی شد.

 وی بیان کرد: ساخت نمادهای دفاع مقدس و نصب آن‌ها در مکان‌های مهم استان از جمله اقدامات بود که ۴۰ نماد با محوریت مکان شهدای ترور، بمباران ها، محل های اعزام، ستاد پشتیبانی ، مراکز آموزش و شهدا در استان نصب شد.

مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح الله استان مرکزی تصریح کرد: مقرر شد در یک فراخوان عمومی به هنرمندان و اهالی فن برای نصب و ساماندهی نمادهای شهدا با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی اقدام شود و امیدمی‌رود اقدامی در خور شهدا انجام شود.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha