به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، جعفر قیصری روز یکشنبه در چهاردهمین رویداد مجازی یکشنبه های صادراتی صندوق نوآوری وشکوفایی با موضوع نشست تجاری ایران – اوراسیا که با حضور ۴۰ شرکت دانش بنیان برگزار شد، افزود: در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان ۵۸۰ موسسه و شرکت دانش بنیان و فناور فعال هستند.
وی یادآور شد: با توجه به شیوع کرونا در کشور استقبال صنایع از دانش بنیان ها خوب بوده است، به طوری که میزان گردش مالی شرکت های دانش بنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان سه هزار و ۶۰۰ میلیارد بوده و فروش محصولات شرکت های این مرکز هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.
رییس شهرک علمی - تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: باوجود اعمال تحریمها علیه ایران، این شرکتها تجربیات موفقی در زمینه صادرات محصولات تولیدی خود دارند، به گونهای که حجم صادرات این شرکتها به ۳۷ میلیارد دلار رسیده است.
قیصری گفت: میزان صادرات این شرکتها رشد و جهش هفت برابری داشته است، ما در تلاش هستیم تا از همه ظرفیتها برای توسعه صادرات شرکتها استفاده کنیم که از آن جمله میتوان بر تغییر ساختار دفتر انتقال فناوری این شهرک اشاره کرد.
وی به فعالیت شرکتهای این شهرک در بازارهای منطقه اوراسیا اشاره کرد و افزود: در این منطقه فعالیتهای خوبی در زمینه راه اندازی دفاتر فروش و صادرات محصولاتی در زمینه تجهیزات و ماشین آلات کشاورزی، مواد و داروهای مرتبط با صنایع دام و طیور در کشورهای آذربایجان، ارمنستان و ازبکستان داشتهایم.
رییس شهرک علمی - تحقیقاتی اصفهان تصریح کرد: از این ظرفیت میتوان برای صادرات محصولات سایر حوزهها از قبیل ابزار دقیق و تجهیزات پزشکی نیز استفاده کرد.
به گزارش ایرنا، این دوره از رویداد یکشنبه های صادراتی در حوزه های دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، گردشگری، سلامت ، نفتا و گاز و پتروشیمی، حوزه ماشین آلات و تجهیزات پزشکی برگزار شد.
همچنین در این نشست وبینارهای آموزشی و جلسات آنلاین تجاری و جلسات B2B میان شرکت های دانش بنیان ایرانی با تجار اتحادیه اوراسیا، مذاکره با صادرکنندگان محصولات و همکاری در بازار اوراسیا، برگزاری جلسات اختصاصی و نشست های تجاری با تجار این اتحادیه برپا شد.
نظر شما