۴۴ هزار نفر از دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی فارغ التحصیل شدند

اراک - ایرنا - رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: ۲ هزار و ۴۴۷ نفر اکنون در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و از ابتدای فعالیت این دانشگاه ۴۴ هزار نفر نیز فارغ التحصیل شدند.

مهدی رئوفی" روز یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه افزود: از این تعداد دانشجو ۷۶۰ دختر و یک هزار و ۶۸۷ دانشجو نیز پسر هستند و چنانچه بر اساس اعلام وزارت بهداشت واکسیناسیون دانشجویان در شهریور ماه انجام شود، برگزاری کلاس‌های دانشگاه در مهرماه به صورت حضوری است.
وی بیان کرد: در آذر ماه امسال دومین المپیاد مهارتی در سطح تمامی دانشگاه های کشور به میزبانی استان مرکزی در ۱۳ رشته برگزار می‌شود که مرحله دوم این المپیاد به صورت عملی در بهمن ماه برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی اظهار داشت: ۸۵ درصد از فارغ التحصیلان مرکز علمی کاربردی پس از تحصیل جذب بازارکار می شوند چرا که در این دانشگاه، برخلاف دانشگاه‌های تئوری محور، رشته‌ها متناسب با نیاز جامعه و در زمان خاص ایجاد شده است.
رئوفی تاکید کرد: پرورش و تربیت نیروی کارآمد، مهارتی و کارآفرین مدنظر ویژه مسئولان این دانشگاه قرار دارد چرا که بر این باور هستیم که یکی از راه‌های مانع زدایی از تولید، تحقق این مهم است.
وی ادامه داد: اکنون با افزایش نرخ دلار هزینه‌های تولید و ساخت افزایش یافته است و از این رو بیشتر صنایع، کاهش هزینه و افزایش تولید با کمترین هزینه را در اولویت اقدامات خود قرار دادند و تنها راه این مهم، پرورش نیروی کار مهارتی و کارآمد است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی ضمن تاکید بر افزایش مهارت آموزی در جامعه عنوان کرد: با توجه به اینکه جمعیت سالمند استان مرکزی در حال افزایش  است، طی یکسال گذشته یک مراکز توانبخشی در استان مرکزی ایجاد شده که افرادی را برای نگهداری از سالمندان و تربیت مربی کودک پرورش می‌دهد.
وی با اشاره به اینکه از ۲۴ تا ۳۱ مردادماه پذیرش دانشجویان در ۹ مرکز فعال استان مرکزیانجام می‌شود، گفت: در مجموع دانشجویان در ۹۲ کد رشته پذیرش می‌شوند و بر اساس سیاست دانشگاه حدود ۲۰ رشته جدید متناسب با نیاز جامعه در این دانشگاه ایجاد می‌شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی تصریح کرد: در این دانشگاه متناسب، پودمان‌هایی متناسب با نیاز جامعه در زمان کوتاه برگزار و پودمان‌های تجمیعی در چندین دوره نیز برگزار می شود که پس از مهارت آموزی لازم و طی دوره ها، مدرک مقطع دار برای فرد صادر می‌شود.
رئوفی بیان کرد: شهریور سال گذشته از ۵۴۵ مدرسی که تقاضای تدریس در این دانشگاه را داشتند پس از بررسی‌های لازم ۲۰ نفر موفق به تدریس شدند امسال نیز اول شهریور این فراخوان انجام می‌شود.
وی افزود: در خصوص میزان شهریه ثابت و متغیر سال تحصیلی جدید تاکنون از سوی هیات امنای دانشگاه هیچ‌گونه افزایش شهریه گزارش نشده است و هر چند که کمترین نرخ شهریه بین دانشگاه های کشور مربوط به مراکز دانشگاه علمی کاربردی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی در خصوص دانشجویان کارآفرین این دانشگاه نیز گفت: سال گذشته ۶ دانشجوی این دانشگاه در مرکز کانون وکلای قوه قضائیه پذیرفته شدند و دیگر دانشجویان این دانشگاه در رشته عکس و فیلم، اختراع دستگاه تبدیل تصفیه آب فاضلاب به آب شرب، تولید پرندگان زینتی برای نخستین بار در کشور کارآفرین بودند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha