ایرج کیانی روز سهشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیمارستان برای ارائه خدمات فوریتی و بیمارستانی با ۳۰تخت و تمام امکانات درمانی در بیمارستان سیدالشهدا راهاندازی شده است.
وی با اشاره به اینکه روز دوشنبه نیز ۲ چادر درمانی برای ارائه خدمات درمانی سرپایی به بیماران کرونایی در این بیمارستان فعال شد، گفت: این چادرهای درمانی در ۲ سایت و با ۱۲ تخت فعال شده و آماده ارائه خدمات سرپایی به بیماران کرونایی در این شهرستان است.
کیانی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر استان آمادگی کامل را برای همراهی و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در راستای مقابله با ویروس کرونا اعلام کرده است، افزود: فعالیت قرارگاه عملیاتی کرونا نیز در جمعیت هلال احمر استان آغاز شد.
وی از آمادگی این جمعیت برای راهاندازی بیمارستان سریع الستقرار (RDH) در صورت نیاز در سایر مناطق استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
مدیر بیمارستان سیدالشهدای فارسان نیز در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ظرفیت این بیمارستان تکمیل شده است ،افزود: روز سهشنبه۱۰۰ بیمار به این بیمارستان مراجعه سرپایی داشتند.
فرشید ویسی اظهار داشت: به منظور خدماترسانی بهتر به مراجعهکنندگان با همکاری جمعیت هلال احمر ۲ چادر درمانی و یک بیمارستان درمان اضطراری در این بیمارستان راهاندازی شده است.
وی با تاکید بر اینکه این بیمارستان ۱۲۸ تختخوابی است، گفت: تعدادی از تختهای این بیمارستان در بخش نوزادان،ICU وCCU است و هماکنون ظرفیت آیسییو و سیسییو این بیمارستان تکمیل شده است.
ویسی به استقرار ۱۸ تخت سرپایی برای بیماران سرپایی توسط این بیمارستان در روزهای گذشته اشاره کرد و گفت: روز سهشنبه۱۰۰ بیمار مبتلا به کرونا از خدمات درمانی مراکز سرپایی فعال در این بیمارستان بهرهمند شدند.
وی با اشاره به اینکه تعداد بیماران بدحال رو به افزایش است و در پیک جدید که دلتاست بیماران بدحال به استفاده از تجهیزات درمانی و بیمارستان نیاز دارند، افزود: در صورتی که دستورالعملهای بهداشتی از سوی مردم رعایت نشود و شیوع این بیماری کنترل نشود، تختهای بستری سرپایی جوابگو نخواهد بود.
به گزارش ایرنا، براساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پُرخطر) شیوع ویروس کرونا قرار دارد.
هماینک تمامی تختهای بیمارستانی ویژه بیماران کرونایی چهارمحال و بختیاری تکمیل شده و بیمارستان صحرایی در شهرستانهای شهرکرد و فارسان برای خدماترسانی به بیماران برپا شده است.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا ۲۵ مردادماه ۱۷۵ هزار و ۸۱۷ تست پی. سی. آر. (PCR) کرونا در چهارمحال و بختیاری گرفته و براساس آن ۶۳ هزار و ۲۳۶ نفر مبتلای به بیماری کووید ۱۹ در استان شناسایی شده است.
نظر شما