جلیل جباری، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرحها در حوزههای گردشگری سلامت، بومگردی، مرکز آبدرمانی، مجتمعهای گردشگری و مراکز اقامتی درآذربایجان غربی در دست اجرا است.
وی افزود:میزان سرمایهگذاری این طرحها برابر با ۲ هزار میلیارد ریال بوده که با مشارکت بخش خصوصی در این استان انجام میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی ادامه داد: یک هزار و ۵۰۰ تخت اقامتی در صورت بهرهبرداری از این طرحها به تعداد تختهای استان اضافه شده و برای یک هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد میشود.
جباری افزود: ایجاد زیرساختهای گردشگری بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوده و هم اکنون برای بیش از ۳۰ مجتمع گردشگری، هتل، مهمانپذیر و اقامتگاههای بومگردی مجوزات لازم داده و تسهیلات نیز در اختیار آنها قرار داده شده است.
وی با اشاره به نقش بوم گردی در توسعه و رونق صنعت گردشگری در نقاط مستعد آذربایجان غربی اظهار داشت: درصدد هستیم با تسهیل روند اخذ مجوز برای واحدهای بوم گردی به رونق گردشگری در این مناطق کمک شود.
وی اضافه کرد: تبدیل فضاهای مناسب موجود در مناطق روستایی به عنوان واحدهای اقامتی و بومگردی از موضوعاتی است که در این راستا نشستهای مستمری با مسوولان برگزار شده است.
آذربایجانغربی دارای بیش از یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و ۲ اثر ثبت شده جهانی شامل "قرهکلیسای چالدران" و "تختسلیمان تکاب" است.
کاخ موزه باغچهجوق، عمارت کلاهفرنگی، سهگنبد ارومیه، غار سهولان مهاباد، خانتختی سلماس، مقبره شیخ صدرالدین چالدران، کلیسای ننهمریم ارومیه، قلعهبسطام، مسجد سردار، بازار تاریخی ارومیه، خانه انصاری، تپهحسنلو، تالاب کانیبرازان مهاباد و روستای چورس از جمله آثار تاریخی آذربایجانغربی به شمار میرود.
آذربایجان غربی دارای بیش از ۳۶ هتل، ۵۳ مهمانپذیر، ۶ اقامتگاه بومگردی، ۸۲ دفتر خدمات گردشگری، ۴۳ واحد پذیرائی بین راهی، یک سفرهخانه سنتی، ۲ مجتمع گردشگری و ۵۸ منطقه نمونه گردشگری است.
نظر شما