دعوت از خیران ایثارگر برای حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست

تهران- ایرنا- مدیرعامل موسسه ملائک از جامعه ایثارگران با حدود هشت سال سابقه اسارت، از کمک‌های خیران ایثارگر به دختران بی‌سرپرست موسسه تقدیر کرد و گفت: امروز جبهه‌های ایستادگی و مقاومت در دل کمک به دختران و پسران بی‌سرپرست به عنوان آینده‌سازان کشورمان قرار دارد.

اکبر کریمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا اظهار کرد: کسانی که در شعب (‌دو شعبه قیطریه و شهرک راه آهن )‌ موسسه ملائک مشغول به فعالیت هستند، از جامعه ایثارگران هستند که امروز آمده اند تا اینگونه دینشان را ادا کنند. همچنین در این بین مردم در این اقدام خیرخواهانه مشارکت دارند.

این آزاده سرافراز روزانه ۶ ساعت از وقتش را صرف این دختران در ۲ شعبه موسسه «دختران بی سرپرست ملائک» می کند، بر سر آمدنش در بین دختران دعواست، با او قهر می کنند و حتی نامه هایی از جنس دلتنگی برایش می نویسند.

در این خانه کوچک، دخترانی هم بودند که آمدند، سرو سامان گرفتند و رفتند، یکی از آنها زهراست دختری که ۹ ساله بود و همزمان با عمل پایش که خیران برایش گلریزان کرده بودند، مهرش بر دل زن و مردی افتاد و صاحب پدر و مادر خوانده شد.

کریمی افزود:‌ موسسه «دختران بی سرپرست ملائک» دارای ۹ عضو هیات مدیره است که ۶ عضو آن همگی از جانبازان و آزادگان هستند، مردانی که زمانی در جبهه های نبرد از جان و مالشان گذشتند و ایثار و آزادی را به نمایش گذاشتند و اکنون هر چه از دار دنیا دارند بی منت و ادعا، فدای آینده دختران بی‌سرپرست و بدسرپرست می کنند.

دعوت از خیران ایثارگر برای حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست

مدیرعامل موسسه ملائک ادامه داد: موسسه با ۲ شعبه یکی در منطقه قیطریه و دیگری در میدان اتریش شهرک راه آهن، از تک تک دخترانی که وارد این موسسه ها شدند و خاطره هایشان می گوید و اینکه چگونه آنان بخشی از زندگی اش شده اند.

وی می گوید که از سال ۱۳۸۹ تاکنون ۳۰ دختر به سرپرستی پذیرفته شده و از این موسسه رفته اند و ۲ دختر هم ازدواج کردند و اکنون نوه ای به نام «متین» دارد. اکنون ۲ دختر دیگر در شرف ازدواج هستند و تمام هزینه های جهیزیه های آنان توسط خیران و مجموعه ای از ایثارگران تهیه شده است.

تجهیز و بازسازی محل نگهداری دختران بی سرپرست

کریمی با اشاره به بخش های مختلف موسسه و مشکلات سرپا نگه داشتن ۲ شعبه این موسسه تصریح کرد: این موسسه نیاز به تجهیز امکانات و بازسازی ساختمان دارد و ماهانه ۱۷۰ میلیون تومان هزینه این موسسه است که توسط خیران تامین می شود و بخشی از آن را بهزیستی به عنوان یارانه دختران تامین می کند.

این مسئول با نشان دادن اتاق های دختران، از محیط کوچک این خانه - موسسه ابراز نگرانی و خاطر نشان کرد: دختران روز به روز بزرگتر می شوند و نیاز دارند تا مستقل شده و برای خود اتاق داشته باشند اما در محیط این موسسه امکان پذیر نیست.

دعوت از خیران ایثارگر برای حمایت از خانواده‌های بی‌سرپرست

وی ادامه داد: در این موسسه برنامه های مختلفی از جمله ادامه تحصیل دختران، اشتغال و استقلال آنان برنامه ریزی شده است و دوره های مهارتی و علمی ارائه می شود.

مشکلات خاص دوران کرونایی 

کریمی همچنین با اشاره به وضعیت حال حاضر بیماری کرونا در میان مردم و اقدامات برای پیشگیری آن در موسسه گفت: در روزهای کرونایی فضای مجازی را برای برگزاری کلاس های مختلف مدارس و دانشگاه برای دختران فراهم کردیم که این فضا آثار مثبت و منفی روی دختران داشت و دارد.

وی اضافه می کند: با توسعه استفاده از فضای مجازی آرزوهای این دختران نیز بزرگ تر می شود و تامین این خواسته ها در توان ما نیست.

رازهای نگفته ای از دختران

گوشه و کنار این خانه - موسسه دختران بی سرپرست ملائک، پر از رازهای نگفته ای از دخترانی است که هشت سالگی تا ۲۵ سالگی در این موسسه روزگار سپری می کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha