خیرین گلستان به ساخت و تجهیز مکان‌های اهدای خون کمک کنند

گرگان - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به افزایش نیاز به گروه‌های خونی در استان به ویژه پس از شیوع کرونا از خیران استان خواست در تداوم خدمت مومنانه، انجام کارهای خیرخواهانه و همدلانه، به ساخت و تجهیز مکان‌های اهدای خون کمک کنند.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی گلستان، حجت الاسلام عباسعلی گرزین اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا، ضرورت تقویت زیرساخت بیمارستان ها و مراکز درمانی افزایش یافت که در این شرایط خیران باید همچون هشت سال دفاع مقدس در کنار سربازان و مدافعان عرصه سلامت برای رفع این نیازها تلاش کنند.

وی با اشاره به اوضاع بحرانی کرونا در کشور و گلستان افزود: در این شرایط علاوه بر عمل به دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی و استانی کرونا باید در حد توان به کمک حوزه درمان بشتابیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: یکی از نیازهای مهم و اساسی مراکز درمانی در وضعیت کنونی، تامین فراورده های خونی است که مردم باید بیش از هر زمان دیگر در این کار خیرخواهانه و خداپسندانه شرکت کنند.

حجت الاسلام گرزین اظهار کرد:  مساجد و حسینیه های گلستان از آمادگی لازم برای همکاری در امر خداپسندانه اهدای خون برخوردارند.

مدیرکل انتقال خون استان گلستان نیز با اشاره به حیاتی بودن انتقال خون و ارائه و تامین خون و فرآورده های آن گفت : اهداکنندگان خون بزرگترین سرمایه های انتقال خون هستند که با مراجعه و اهدای خون، جان بیماران نیازمند را نجات می دهند.

دکترسید صادق بنی عقیل اظهار داشت: میانگین مدت زمان اهدای خون به طور متوسط نیم تا یک ساعت است اما در گلستان به خاطر کمبود فضای فیزیکی، اهداکنندگان برای ایثار خون خود گاهی تا ساعت ها در صف منتظر می مانند که امیدواریم با همت و همیاری خیرین استان و مسئولان، پروژه نیمه ساخته مرکز جامع اهدای خون استان گلستان تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، نیاز به فرآورده های خونی با توجه به افزایش شمار بیماران بیشتر شده که مشارکت در امر اهدای خون برای تامین نیاز بیماران ضروری است.

نیاز خونی بیماران و مراکز بیمارستانی گلستان روزانه ۱۸۰ واحد است که برای تحقق این مقدار حداقل باید هر روز ۲۰۰ نفر برای اهدای خون به پایگاه‌ها مراجعه کنند.

گلستان بیش از سه هزار و ۵۰۰ بیمار خاص و نیازمند خون دارد که از این تعداد، هزار بیمار دیالیزی و ۴۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی بوده و نیازمند استفاده مستمر از خون هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha