به گزارش ایرنا، مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در هفت شهرستان بزرگ استان اصفهان از روز چهارشنبه هفته گذشته بدلیل محدودیت موجودی واکسن غیر فعال شده بود.
رضا فدایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: محموله های جدید واکسن های آسترازنکا و کوو ایران برکت در ۲ روز گذشته به اصفهان رسید و کار واکسیناسیون مردم برای تزریق دز دوم آنها از امروز در مراکز تجمیعی استان و با ارسال پیامک نوبت دهی آغاز شد.
وی با بیان اینکه در این ۲ روز حدود ۷۰ هزار دز واکسن آسترازنکا و ۳۰ هزار دز واکسن کوو ایران برکت به اصفهان تحویل داده شد، اظهار داشت: این ۲ نوع واکسن در زمان حاضر فقط برای افرادی که دز اول را تزریق کردند و منتظر دز دوم هستند، استفاده می شود.
فدایی با اشاره به اینکه خودروی تحویل واکسن برای دریافت سینوفارم از اصفهان به تهران اعزام شده است، اضافه کرد: امید است امروز واکسن سینوفارم نیز به اصفهان برسد اما هنوز تعداد آن را نمی دانیم.
وی با بیان اینکه بطور معمول حدود هفت تا هشت درصد محموله های دریافتی واکسن به اصفهان تعلق می گیرد، گفت: از فردا نیز تزریق واکسن سینوفارم در اصفهان آغاز می شود.
مسوول بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از مردم خواست تا برای ایجاد نظم و فاصله گذاری اجتماعی مناسب در مراکز تجمیعی فقط در صورت دریافت پیامک برای دریافت واکسن مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر ارسال پیامک نوبت دهی واکسیناسیون کرونا توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بر اساس میزان موجودی واکسن انجام می شود، تصریح کرد: سامانه کشوری بدون در نظر گرفتن موجودی استان ها و فقط بر اساس ثبت نام های صورت گرفته، پیامک ارسال می کرد که همین موضوع باعث ناهماهنگی هایی شده بود بهمین دلیل از دهم شهریور جاری، ارسال پیامک کشوری متوقف شد.
فدایی خاطرنشان کرد: تا کنون حدود ۲۹ درصد جمعیت استان نوبت اول واکسن کرونا و ۱۶ درصد ۲ نوبت واکسن را دریافت کردند.
به گزارش ایرنا، واکسیناسیون علیه ویروس کرونا در اصفهان همزمان با سایر استانها، از ۲۱ بهمن ۹۹ با فرمان رییس جمهوری آغاز شد.
در زمان حاضر حدود ۳۰ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سطح استان مستقر است.
استان اصفهان در زمان حاضر در وضعیت قرمز همه گیری بیماری کووید-۱۹ قرار دارد و حدود سه هزار و ۵۰۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند.
در استان اصفهان، امور بهداشتی و درمانی ۲۶ شهرستان با حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و ۲ شهرستان کاشان و آران و بیدگل با حدود ۵۰۰ هزار نفر جمعیت زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی کاشان است.
نظر شما