به گزارش ایرنا، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان در این آیین افزود: کتابخانه عمومی آیتالله بهاری دارای ۲ سالن مطالعه هر یک با ظرفیت ۲۴ نفر، بخش مخزن با ۱۱ هزار منابع مطالعاتی، بخش کودک، نشریات، پایگاه اطلاعاتی فارسی و لاتین است.
«عاطفه زارعی» ادامه داد: این کتابخانه با اعتبار هشت میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات نهادی، جاری و تملک و دارایی و ۸۰۰ متر زیربنا بازگشایی شد.
وی با بیان اینکه کتابخانه عمومی آیتالله بهاری در سال ۱۳۷۶ افتتاح و پس از ۱۸ سال فعالیت به دلیل نداشتن فضای مناسب تعطیل شد افزود: اقدامات بسیاری در راستای شاداب سازی فضاهای کتابخانهها و استانداردسازی آنها صورت گرفته است.
زارعی خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۶ ساختمان کتابخانه عمومی آیت الله بهاری مورد مطالعه جدید قرار گرفت و با تحویل پروژه از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اعتبارات لازم برای بازسازی و توسعه در نظر گرفته شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان همدان با بیان اینکه کتابخانههای عمومی شهرستان بهار از کتابخانههای سرآمد کشور است ادامه داد: یکی از مشکلات عمده موجود در شهر بهار نبود امکان ارائه خدمات همزمان به آقایان و خانمها در کتابخانههای عمومی بود.
زارعی اظهار داشت: در حال حاضر با بازگشایی کتابخانه عمومی آیتالله بهاری فضاهای جدید ایجاد و امکان استفاده همزمان آقایان و خانمها فراهم شد و ساختمان آن با گذشته به طور کامل متفاوت است.
وی افزود: با توجه به رویکرد جدید کتابخانههای عمومی مبنی بر تبدیل به مراکزی اجتماع محور، استاندارد سازی برخی از فضاهای موجود ضروری است.
فرماندار شهرستان بهار نیز اظهار داشت: کتابخانه آیتالله بهاری از کتابخانههای عمومی خوب استان همدان از ابتدای تأسیس بوده است و امروز شاهد توسعه آن هستیم.
«احسان قنبری» افزود: مردم نیازمند خدمات کتابخانهای هستند و کتابخانه آیتالله بهاری اکنون یکی از بهترین فضاهای کتابخانهای در استان است.
رئیس انجمن کتابخانههای عمومی شهرستان بهار با اشاره به اینکه شهرداران شهرستان بهار همواره همراه کتابخانههای عمومی هستند تصریح کرد: شهرداری در حوزه فرهنگی باید اقدام ویژهای داشته باشد.
قنبری با بیان اینکه تمامی مشکلات بشریت از کمبود اطلاعات نشأت میگیرد ادامه داد: سطح اطلاعات و دانش جامعه ما باید افزایش یابد و عموم مردم از این اطلاعات در زندگی خود بهره ببرند.
وی با اشاره به اینکه در جامعه ما فقر فرهنگی وجود دارد خاطرنشان کرد: امید است که میزان مراجعه به کتابخانههای عمومی و مراکز فرهنگی افزایش یابد و با افزایش سرانه مطالعه و افزایش آگاهی به سمت توسعه بیشتر حرکت کنیم.
استان همدان دارای ۱۱۶ کتابخانه با یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۱۵۸ نسخه کتاب و ۸۰ هزار عضو است.
نظر شما