نوید محسنی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : فرصت های سرمایه گذاری در استان مازندران می تواند این فضا را بوجود آورد که سودآوری و توسعه کسب و کار را ایجاد کند و مشکلات بیکاری به معنای واقعی کم شود.
وی ادامه داد : این محورهای سرمایه گذاری شامل تورسیم و گردشگری ، صنعت ، کشاورزی بویژه کشاورزی ارگانیک ، صنایع دستی و ترانزیت کالا می باشد که هر کدام فرصت های خوبی هستند .
این استاد دانشگاه فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه مازندران استانی که بواسطه قرار داشتن در حاشیه دریای خزر و همسایگی با کشورهای این دریا موقعیت مناسبی دارد ، ادامه داد : دولت سیزدهم با ایجاد بسترها و موقعیت های گردشگری از جمله مراکز و فضاهای تفریحی و خرید و نیز هتل های مجلل پنج ستاره و مراکز اقامتی می تواند این ظرفیت سرمایه گذاری مازندران را ارتقا ببخشد .
وی افزود : استان بلحاظ دارا بودن شرایط اقلیمی و پوشش جنگلی مناسبی که در تمامی شهرستان های آن وجود دارد می تواند نقاط خوبی برای گسترش سرمایه گذاری در تمامی مناطق آن داشته باشد .
محسنی در توضیح این مساله که چرا هنوز مازندران در زمینه سرمایه گذاری گردشگری به جایگاه لازم نرسیده است ، گفت : دخیل بودن چندین دستگاه در این حوزه و عدم هماهنگی میان آنها باعث هدررفت وقت و انرژی شده است .
وی افزود : به طور مثال وقتی سرمایه گذاری در بخش توریسم ورزشی مطرح است نبود هماهنگی های لازم میان دستگاههای متولی از جمله گردشگری ، ورزش و نهادهای اجتماعی باعث می شود تا در سرمایه گذاران رغبت و انگیزه را از بین ببرد .
دکتر محسنی توصیه کرد برای رهایی از این عدم هماهنگی و ایجاد وحدت رویه در این خصوص کارگروه و یا تیم بین ارگانی تشکیل شود تا زمینه برای تسهیل امور را فراهم کنند .
این استاد دانشگاه وجود ظرفیت ها و زیر ساخت های خوبی حمل و نقل و داشتن راههای هوایی ، دریایی ، جاده ای و ریلی را به عنوان یکی از نقاط مثبت مازندران برشمرد و گفت : خروج مازندران از نگاه اقتصادی تک بعدی کشاورزی و یا گردشگری می تواند باعث شود تا این استان در زمینه های توانمند دیگر از جمله صادرات با دارا بودن زیرساخت های حمل و نقل به شکوفایی برسد .
وی ادامه داد : با توجه به سردسیر بودن کشورهای همسایه شمالی مازندران و عدم امکان کشت محصولات کشاورزی ، این کشورها بازار خوبی برای صادرات محصولات مازندران به شمار بروند
محسنی که تحصیلکرده دکترای کامپیوتر است ، گفت : حضور تحصیلکردگان پرشمار در رشته های فناوری از جمله کامپیوتر ، برق و الکترونیک در مازندران ، این استان را به کانون تحصیلکردگان فناوری مبدل کرده است که دولت با ایجاد هسته های فناوری و یا تشکیل تیم های استارتاپی می تواند از این ظرفیت ضمن ایجاد اشتغال و کسب و کار بهینه استفاده کند .
نظر شما