مهدی بشارتده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در برهه زمانی فعلی که جامعه و کشور درگیر مسائل و مشکلاتی است که وضعیت را شکننده و آسیب پذیر کرده است دیگر انتخاب مدیران اداری خوب که می توانند جلسات را به خوبی اداره کنند و طرح و ایده بدهند نمی تواند رافع مشکلات موجود باشد .
وی ادامه داد : هم اکنون کشور برای رسیدن به پیشرفت و توسعه طی چهار دهه اخیر برنامه ها ، اسناد بالادستی و چشم اندازها تهیه شد و در عرصه تئوری و طرح و برنامه کمبودی احساس نمی شود اما آنچه باعث شده که به دستاوردهای مورد نظر و قابل قبولی در این زمینه نرسیم عملیاتی نشدن این اسناد و برنامه ها می باشد .
دکتری اقتصاد با گرایش سیاست و توسعه گفت : هنوز هم شاهدیم که مدیرانی که روی کار می آیند افرادی تئوری پرداز و بدون قابلیت اجرا می باشند که این باعث شده تا دور باطلی در این عرصه را شاهد باشیم که تنها در این مدت شاهد بیان برنامه ها باشیم تا اجرا آنها را شاهد باشیم .
وی افزود : اکنون که مردم به امید تحول و جهش در کشور به آقای رییسی رای داده اند آنها بدنبال رسیدن به وضعیت هستند تا حس کنند که دولت سیزدهم آنچنان که وعده رفع مشکلات را داده بود، محقق شده است .
بشارتده ادامه داد : دولت سیزدهم باید بداند برای انتخاب مدیران در استان ها واقعا و بدرستی از افراد شایسته ، نخبه و آنهایی که عملکرد اجرایی و عملیاتی داشته اند ،استفاده کند نه اینکه برای انتخاب مدیران در استان ها تنها به رزومه هایی مبنی بر داشتن پست و سمت آنها اکتفا بکند .
وی تصریح کرد : چه بسا مدیرانی در این میان هستند که بدلیل وابستگی به جناح و حزب و توصیه هایی که شده است به جایگاههایی رسیده اند و رزومه ای را در پرونده کاری خود دارند اما اگر بررسی در عملکرد آنها صورت بگیرد هیچ ردپا و یا نشانه ای از عملیاتی بودن را در برنامه اش دیده نشود .
بشارتده گفت : این مساله می تواند به دولت سیزدهم و برنامه های امیدبخش آن در جامعه ضربه بزند و باید در این خصوص دقت نظر لازم پیاده شود تا مدیران لایق با عملکرد عمل گرا بودن در استانها روی کار بیایند .
وی با اشاره به اینکه مازندران استعدادها و پتانسیل های خوبی در حوزه اقتصاد شامل اقتصاد دریایی، کشاورزی ، معدن و صنعت دارد ، ادامه داد : برای استفاده از این ظرفیت ها و پتانسیل ها طی سالها تئوری و برنامه های زیادی ارایه شده است که گاها به مرحله اجرا نرسیده است و بدینگونه سرمایه های این استان به هدر رفته است .
دکتری اقتصاد با گرایش سیاست و توسعه ادامه داد : به طور مثال در حوزه نفت دریای خزر با توجه به کشفیات صورت گرفته و شناسایی نقاط نفتی اما تعلل در استخراج آنها باعث شده تا کشورهای حاشیه دریای خزر در این عرصه ورود کرده و از این منابع زیر زمینی استفاده ببرند .
وی افزود : همچنین در بخش معادن نیز مازندران برخوردار از ذخایر معدنی است که با آنها می تواند در عرصه های مختلف فعالیت های خوبی داشته باشد اما این بخش نیز مغفول مانده است .
به گفته بشارتده در شرایط فعلی دیگر زمان ارائه و کلی گویی نیست و برای رسیدن به نقطه پیشرفت و رفع مشکلات باید دولت عزم خود را برای رفع آنها به صورت عملیاتی جزم بکند .
نظر شما