به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای خبری سوئیس اینفو نوشت که براساس گزارش دیروز (۱۶ شهریور) مرکز دولتی مبارزه با نژادپرستی، ۴۰ درصد از جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله احساس میکنند که در پنج سال گذشته مورد تبعیض قرار گرفتهاند. تعداد موارد تبعیض گزارش شده به ویژه در میان نسل جوان رو به افزایش بوده و میزان رشد آن در بین جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله دو درصد، در میان افراد ۲۵ تا ۳۹ ساله پنج درصد و در گروه سنی ۴۰ تا ۵۴ ساله ۳۰ درصد تخمین زده میشود.
بر اساس این گزارش، تبعیض در همه جوانب زندگی رخ میدهد، اما در صدر فهرست، تبعیض مرتبط با اشتغال، مانند جستجوی شغل و زندگی حرفهای روزانه قرار دارد و موارد مرتبط با مسکن و تحصیل روند خفیف صعودی دارند. اظهارات نژادپرستانه و رفتارهای تبعیضآمیز اغلب اوقات گزارش میشوند، در حالی که اعمال خشونت فیزیکی نسبتاً نادر است.
نژادپرستی و سخنان نفرتآمیز بیشتر از طریق اینترنت و رسانههای اجتماعی منتشر میشوند. به گفته مرکز مبارزه با نژادپرستی، نظریههای توطئه، بهویژه نظریههای یهودستیزانه، از آغاز همهگیری کووید ۱۹ گسترش یافته است.
تعصبات علیه برخی از گروهها پنهان است. به عنوان مثال، در میان افرادی که تعصب را به طور کامل رد نمیکنند، از هر پنج نفر یک نفر نسبت به مسلمانان و یهودیان و یک نفر از ۱۰ نفر در مورد سیاهپوستان دارای تعصبات منفی هستند. یک سوم این افراد در خانه، محل کار یا زندگی روزمره خود از افراد «متفاوت» احساس ناراحتی میکنند.
با این حال اکثریت مردم سوئیس (۵۸ درصد) نژادپرستی را یک مشکل اجتماعی میدانند که باید جدی گرفته شده و از هر سه نفر یک نفر معتقد است که برای مقابله با آن باید اقدامهای بیشتری انجام شود.
نظر شما