علی اصغر امامیون روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: تسهیلات مکانیزاسیون ارائه شده به متقاضیان از قبیل بهینه سازی ۹ باب ترمینال فرآوری پسته، هدایت و راهنمایی بهره برداران جهت جذب تسهیلات و خرید ۶۶ دستگاه تراکتور و ادوات بود.
وی ادامه داد: جذب تسهیلات نگهداری باغ ها نیز از محل تسهیلات بهین یاب به مبلغ ۲ میلیارد و ۲۲ میلیون ریال است که به منظور رسیدگی به امور باغداری شامل هرس کردن، خرید کود و دیگر موارد مورد نیاز انجام میشود.
امامیون اضافه کرد: ارائه تسهیلات بهینه سازی ترمینال های فرآوری پسته با هدف نوسازی تجهیزات و تعویض دستگاه های فرسوده و قدیمی با تجهیزات جدید انجام شده است.
وی اظهار داشت: ۵۳ میلیاردریال تسهیلات در سال زراعی جاری به منظور اجرای طرحهای آب و خاک شامل آبیاری تحت فشار و کم فشار، انتقال آب تعاونیهای تولیدی بخش کشاورزی، انتقال آب استخر ذخیره آب کشاورزی، تسطیح اساسی، جاده بین مزارع، مرمت و بازسازی قنوات و کانال شبکه زیرسد شهرستان، پرداخت شد.
امامیون تصریح کرد: تدوین برنامه جامع توسعه پسته جهت ارتقا بهرهوری و تولید شهرستان دامغان و انجام آزمایشات آب، خاک و گیاه به منظور بررسی وضعیت تغذیه بیماریها و آفات و سایر عوامل موثر در عملکرد محصول از برنامههای شاخص این مدیریت است.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان گفت: مطابق برنامههای موجود، پیشبینی میشود در صورت تحقق برنامهریزی های پیش رو، تا ۵ سال آینده میزان تولید محصول پسته تا ۲ برابر افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، ۱۱ طرح حوزه کشاورزی و دامداری شهرستان دامغان با هزینه ۳۶۳ میلیارد و ۸۲۶ میلیون ریال در هفته دولت امسال بهرهبرداری شد که ۱۹ میلیارد و ۶۶۶ میلیون ریال از اعتبارهای هزینه شده از محل اعتبارهای ملی و ۳۴۴ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال از دیگر منابع مالی تامین اعتبار شد.
نظر شما