استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: این ارزیابیها براساس عملکرد کلی دستگاههای مربوطه است و مختص مدیرانکل نیست.
اقبال عباسی روز پنجشنبه در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی چهارمحال و بختیاری به ارزیابی عملکرد سال گذشته ۶۲ دستگاه اجرایی این استان در جشنواره شهید رجایی سالجاری اشاره و تاکید کرد: از این تعداد ۵۲ دستگاه اجرایی فرمهای خودارزیابی را تکمیل و در نهایت ۱۴ دستگاه اجرایی شاخصهای ارزیابی به عنوان برتر را کسب کردند.
وی افزود: ارزیابی فرمانداریها بهصورت مجزا از سوی وزارت کشور انجام و در نهایت فرمانداریهای شهرکرد، بروجن و فارسان بهعنوان فرمانداریهای برتر انتخاب شدهاند.
عباسی به شیوع ویروس کرونا اشاره و تصریح کرد: تعدادی از دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری در فرایند ارزیابی نیستند اما به علت حضور آنان در کنار مسوولان استانی همزمان با وقوع بحرانهای مختلف، در این آیین از آنها این دستگاهها و همچنین رییس اتاق اصناف شهرکرد بهنمایندگی از بازاریان قدردانی شد.
وی یادآور شد: سپاه پاسداران و بسیج استان برای مقابله با ویروس کرونا و اجرای طرح مواسات در این مدت همکاری قابلتوجهی داشتند که به نمایندگی از آنها از فرمانده سپاه حضرت قمربنیهاشم (ع) تجلیل شد.
عباسی اظهار داشت: همچنین از معاون درمان دانشگاه علومپزشکی شهرکرد به نمایندگی از پزشکان و پرستارانی فعال در دوران شیوع ویروس کرونا قدردانی شد.
امتیاز شاخصهای اختصاصی و عمومی چهارمحال و بختیاری ۵.۳ درصد رشد کرد
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان امسال در مجموع میانگین امتیاز شاخصهای اختصاصی و عمومی دستگاههای اجرایی نسبت به سال قبل ۵.۳ درصد، در شاخصهای عمومی ۷.۰۶ درصد و در شاخصهای اختصاصی ۳.۶۴ درصد رشد داشته است.
علی شهریارپور در خصوص ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان تاکید کرد: فعالیت رسمی این جشنواره در استان از سال ۱۳۹۳ در راستای تحقق اهداف برنامههای تحول اداری آغاز و موفقیتهایی را نیز بههمراه داشته است.
وی افزود: ترویج فرهنگ کار گروهی، شفافیت عملکرد دستگاههای اجرایی، آگاهی مردم از عملکرد ادارات و بهبود کمی و کیفی خدمات دولتی از مهمترین هدفهای برگزاری جشنواره شهید رجایی بهشمار میرود.
شهریارپور تاکید کرد: ارزیابی امسال در پنج گروه شامل دستگاههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی، دستگاههای تولیدی و خدماتی، دستگاههای زیرساختی و زیربنایی، دستگاههای مربوط به بخش سلامت و رفاه اجتماعی و دستگاههای عمومی و قضایی انجام شده است.
وی افزود: در سالجاری از مجموع ۶۲ دستگاه اجرایی شرکت کننده در فرآیند ارزیابی، ۵۲ دستگاه اجرایی موفق به بارگذاری اطلاعات و مستندات خود در سامانه شدند که پس از بررسی در نهایت ۱۴ دستگاه اجرای برتر انتخاب و از آنها تقدیر شد.
وی یادآور شد: بر اساس ارزیابیهای انجام شده، در مجموع امتیازات شاخصهای عمومی و اختصاصی، اداراتکل امور اقتصادی و دارایی، حفاظت محیط زیست و مدیریت درمان تامین اجتماعی مقام برتر را در بین تمامی دستگاههای شرکت کننده کسب کردند.
شهریارپور اظهار داشت: در بین گروههای پنج گانه، شرکت توزیع نیروی برق در گروه دستگاههای زیربنایی و توسعه زیرساخت و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گروه دستگاههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی رتبه برتر این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
وی گفت: همچنین ادارهکل امور مالیاتی در گروه دستگاههای تولیدی و خدماتی، ادارهکل منابعطبیعی و آبخیزداری در گروه دستگاههای عمومی و قضایی و ادارهکل بیمه سلامت استان در گروه دستگاههای مربوط به حوزه سلامت و رفاه اجتماعی مقام نخست را کسب کردند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در امتیاز شاخصهای عمومی، اداراتکل جهاد کشاورزی و پزشکی قانونی استان مقام برتر را به دست آوردند.
وی افزود: دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری و ادارهکل آموزش و پرورش استان رتبه برتر را در انجام اقدامات برجسته و تاثیرگذار به خود اختصاص دادند.
شهریارپور تصریح کرد: همچنین اداراتکل ثبت احوال و انتقال خون استان بهعنوان دستگاههای اجرایی برتر در کار و فعالیت گروهی معرفی شدند.
وی یادآور شد: فرمانداری شهرستان شهرکرد بهعنوان فرمانداری برتر در ارزیابی عملکرد فرمانداریهای چهارمحال و بختیاری انتخاب و از فرماندار آن شهرستان تقدیر شد.
به گزارش ایرنا، ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۹ با حضور ۶۲ دستگاه اجرایی استان از خردادماه امسال آغاز شد و در شهریورماه جاری به پایان رسید
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزونبر ۹۷۹ هزار نفر است.
نظر شما