محمود اخلاقی روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران این استان افزود: طرح نظام ارجاع یا سطحبندی خدمات در ۱۰ استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری به صورت پایلوت در حال اجراست و در ماههای آینده به کل کشور تعمیم داده میشود.
وی ادامه داد: در نظام ارجاع خدمات سطحبندی میشود به این صورت که در حال حاضر در ۲ صندوق بیمه همگانی و روستایی بر اساس قانون باید برای دریافت خدمات تخصصی سلامت از طریق نظام ارجاع اقدام شود که از این طریق به کاهش هزینههای سطح ۲ و ۳ خدمات سلامت منجر میشود.
اخلاقی در ادامه از اجرای ۱۰۰ درصدی طرح نسخهنویسی الکترونیک در استان خبر داد و گفت: این استان جزو پنج استان برتر کشور در طرح نسخهنویسی الکترونیک و توسعه خدمات دولت الکترونیک در این بخش است.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری مجموع بیمهشدگان این نهاد را ۵۹۲ هزار و ۶۲۱ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۴۵۹ هزار نفر بیمه شده صندوق روستاییان، ۷۵ هزار و ۴۰۰ نفر کارکنان دولت، ۴۰ هزار نفر بیمه همگانی، یک هزار و ۸۷۰ نفر بیمه ایرانیان و یک هزار و ۵۹۰ نفر بیمهشده سایر اقشار هستند.
اخلاقی، بیشترین بیمه شده سلامت استان را روستاییان و در شهرستانهای لردگان و شهرکرد اعلام کرد و افزود: بیمهشدگان صندوق روستایی از خدمات رایگان بهرهمند هستند.
وی با بیان اینکه ۱۰ درصد بیمهشدگان سلامت در استان با سایر بیمهها از جمله تامین اجتماعی همپوشانی دارند، تصریح کرد: این همپوشانی بیشتر به سبب مهاجرت و یا کوچ عشایر رخ داده است.
اخلاقی از پرداخت بدهیهای این سازمان بیمهگر به بیمارستانهای دانشگاهی تا پایان بهار امسال خبر داد و گفت: بدهی به داروخانهها و درمانگاهها و مطبهای خصوصی نیز تا پایان تیرماه تسویه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری مهلت اعتبار بیمههای صندوق همگانی و روستاییان را تا پایان شهریور اعلام کرد و گفت: صندوق روستایی به صورت خودکار برای بیمهشدگان تمدید میشود اما در بیمه همگانی بیمهشدگان باید با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و یا سامانه بیمه سلامت نسبت به تمدید آن اقدام کنند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما