دکتر محمودرضا مرادی روز سهشنبه به ایرنا اعلام کرد: این عدد یعنی هشت در ۱۰ هزار نفر که به خوبی نمایانگر اهمیت واکسیناسیون و تاثیر بسیار مطلوب آن در کاهش بستری افراد در مراکز درمانی است.
وی از مردم تقاضا کرد، به شایعات و مطالب نادرست در این زمینه توجه نکنند و تا واکسن موجود است، برای ایمن سازی خود اقدام کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: باوجود تعداد بسیار زیاد بیماران بستری در پیک پنجم، خوشبختانه هیچ بیماری در استان بدون تخت تاکنون بدون دارو و بدون اکسیژن نمانده است.
به گزارش ایرنا، هماکنون یک هزار و ۴۸۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۲۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدهاند و حال ۵۹ نفر هم وخیم است.
مجموع جانباختگان استان کرمانشاه هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۳۲۸ نفر رسیده است.
تاکنون ۶۰۳ هزار و ۹۶۱ نفر در کرمانشاه دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند و ۱۹ درصد جمعیت استان نیز به طور کامل واکسینه شده اند.
یک محموله جدید واکسن شامل ۱۳۰ هزار دوز از نوع سینوفارم روز یکشنبه ۱۵ شهریور وارد استان کرمانشاه شد.
از هفته گذشته کار واکسیناسیون افراد بالای ۳۰ سال در کرمانشاه شروع شده و این افراد با مراجعه حضوری به یکی از ۴۱ مرکز تجمیعی واکسیناسیون استان، در مقابل بیماری کرونا واکسینه میشوند.
واکسیناسیون بیش از یکصد هزار نفر از دانشجویان دانشگاههای استان کرمانشاه نیز از روز سهشنبه ۱۶ شهریور با همکاری دانشگاههای رازی و آزاد اسلامی آغاز شده است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۱۴ شهرستان و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
نظر شما