قاسم احمدی لاشکی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: شمار مدرسههای دولتی در کشور ۹۴ هزار و ۴۴۵ واحد که از این شمار۴۳هزار مدرسه زیر ۷۵ نفر دانش آموز دارند.
وی بیان کرد: اگر دقت لازم در زمینه اجرای پروتکلهای بهداشتی از سوی این مدرسهها انجام شود بیش از ۴۰ درصد آنها میتوانند از اول مهر به صورت حضوری کار آموزش را آغاز کنند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: همچنین در مابقی مدرسههای دارای کلاس با تراکم بالات نیز قرار است آموزشها به صورت تلفیقی و ترکیبی دنبال شود، طوریکه در روزهای خاص و با محدودیت لازم با رعایت پروتکلهای بهداشتی اعلام شده از سوی ستاد ملی کرونا (برای هر دانش آموز ۲.۲۵ درصد مترمربع فضا و فاصله از هر سمت ۱.۵ متر ) کلاس ها به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
احمدی لاشکی یادآور شد: ۲۸درصد از مدرسههای استان بوشهر زیر ۵۰ نفر جمعیت دارند و با وجود ۱۵ نفر در هر کلاس ظرفیت لازم برای حضوری کردن این کلاسها در این استان وجود دارد.
وی ادامه داد: تلاش شده تا ۲۵ شهریور همه فضاهای آموزشی، توزیع کتاب درسی، ثبت نام دانش آموزان و ساماندهی نیروی انسانی نهایی شود و بهترین سال تحصیلی برای فرهنگیان و دانش آموزان رقم بخورد.
احمدی لاشکی خطاب به خانواده های دانشآموزان اعلام کرد: با اطمینان و اعتماد کامل فرزندان خود را به مدرسه که خانه دوم آنها است بسپارند و این وزارتخانه نیز تلاش دارد با سلامت تمام، سال تحصیلی را آغاز کند.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در باره واکسیناسیون فرهنگیان گفت: در زمان حاضر ۹۸.۵ درصد فرهنگیان یک نوبت و ۵۵ درصد نیز ۲ نوبت واکسن را دریافت کردند و تلاش میشود تا اول مهر آمار کلی واکسیناسیون فرهنگیان به ۹۹ درصد برسد.
احمدی لاشکی با بیان اینکه تصمیمگیری در باره لباس فرم دانش آموزان به شورای مدرسهها واگذار شدهاست گفت: آئین نامه اجرایی مدرسهها بعد از ۲۱ سال وقفه در اول شهریور ماه امسال به مدرسهها ابلاغ و این اختیار به شورای مدارس داده شد که نسبت به پوشش و تعیین فرم دانشآموزان و رنگ آن تصمیم گیری کنند.
وی در باره تامین نیروی انسانی اضافه کرد: آموزش وپرورش به صورت ۱۰۰ درصد با کمبود نیرو روبرو است اما با تدابیراندیشیده شده به طور یقین هیچ کلاس درس بدون معلم در ابتدای مهرماه نخواهیم داشت.
دولت از طرح رتبه بندی معلمان حمایت میکند
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در باره طرح رتبه بندی معلمان گفت: این طرح مهم به استحضار رئیس جمهوری رسیده و ایشان نیز از اجرای آن حمایت قاطع کرده است.
وی یادآور شد: در بحث رتبهبندی معلمان تنها نگاه معیشتی و مادی وجود ندارد و نگاه این وزارتخانه به این طرح ارتقای منزلت معلمان است و امید میرود مجلس شورای اسلامی آن را نهایی کند و در این صورت این وزارتخانه نیز آمادگی اجرای آن را دارد.
احمدی لاشکی افزود: در همین ارتباط فردا (سهشنبه) کمسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی نامهای برای بررسی داده و هرآنچه مجلس مشخص کند ما آمادگی داریم آن را اجرا کنیم.
وی در باره اعتبار مورد نیزا برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان گفت: در ابتدی طرح رتبه بندی معلمان براساس ۸۰ درصد میانگین هیات علمی دانشگاهها پیش بینی شده بود که عدد مورد نیاز ۶۱ هزار میلیارد تومان بدون در نظر گرفتن ماده ۲۷ برنامه ششم توسعه مصوبه همسان سازی را برای شاغلان و بازنشستهها لحاظ کرده بود با این وجود اگر امسال با ۳۰ هزار میلیارد تومان این طرح آغاز شود مسیر درستی را پیش رفته ایم.
بیش از ۵۰ درصد املاک وزارت آموزش و پرورش سند ندارند
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش گفت: در زمان حاضر از مجموع ۱۰۰ هزار ۵۶۶ ملک و زمین آموزش و پرورش، ۵۰.۲۹ درصد فاقد سند هستند.
احمدی لاشکی ادامه داد: با تلاش انجام شده تنها ۴۹.۷۱ درصد املاک آموزش و پرورش دارای سند هستند و با برنامهریزی و هماهنگی انجام شده با دستگاههای مسئول از جمله سازمان ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن تلاش میشود این عدد تغییر کند.
وی بیان کرد: استان بوشهر با سند دار کردن ۸۵ درصد از املاک و زمینهای آموزش و پرورش جزو بهترین استانها در این بخش است و این نشان از قدمت فرهنگی این استان است که توانستند با همراهی و همکاری همدیگر این کار بزرگ را رقم بزنند.
نظر شما