به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه مرغه در این فراخوان به سه اثر برتر هدایی از سوی بنیاد مراغهشناسی اهدا، و همچنین گواهی ثبت اثر در این بنیاد ارایه میشود.
هنرمندان داخلی و خارجی جهت شرکت در این رویداد فرهنگی میتوانند فایل آثار خود را از طریق تلگرام یا واتساپ به شماره ۰۹۱۴۴۲۱۴۲۲۶ ارسال کنند.
به گزارش ایرنا اساسنامه تشکیل بنیاد مراغهشناسی در دانشگاه مراغه شامل ۲ فصل، هشت ماده و سه تبصره در ۲۵ دیماه ۱۳۹۸ به تصویب رسید و ریاست آن را رئیس دانشگاه مراغه بر عهده دارد.
این بنیاد به منظور تحقق بخشی از رسالت و وظایف پژوهشی و اجتماعی دانشگاه مراغه و رفع فقدان فعالیتهای پژوهشی، فرهنگی و هنری در زمینه پیشینه تاریخی و فرهنگی شهرستان و قلمرو فرهنگی و تاریخی آن در مناطق مجاور راهاندازی شد.
انجام فعالیتهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و هنری در زمینههای مرتبط با تاریخ، فرهنگ، دین، هنر، معماری و مشاهیر مراغه در اعصار مختلف و ارتقای توان علمی و عملی پژوهشگران، ادیبان و هنرمندان مراغه و همچنین تلاش در راستای انتشار یافتهها و برگزاری محافل علمی، فرهنگی و هنری با محوریت مراغه از اهداف کلی راهاندازی آن محسوب میشود.
جلوههای کمنظیر محرم در مراغه
آیینهای عزاداری ماه محرم در مراغه از یک سو به دلیل تنوع و جذابیتهای بصری و از سوی دیگر به واسطه غنای معنایی عزاداریها، دارای جلوههای کمنظیر برای عکاسان مستند اجتماعی است تا جایی که تنوع این آیینها را میتوان در سطح کشور بینظیر دانست.
وجود عکسهای تاریخی از عزاداریهای دوره پهلوی اول در مراغه نیز تا حدودی نشان میدهد که عکاسی محرم در مراغه همواره مورد توجه بوده است و «میرزا صالح اقتصاد عکاس» و «سیدجواد سیدی» را میتوان نخستین عکاسان معاصر مراغهای عنوان کرد.
نظر شما