به گزارش ایرنا، رحمت صادقی روز چهارشنبه در نشست مجازی با خبرنگاران اظهار داشت: شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی در آخرین جلسه خود با پذیرش دانشجو توسط دانشگاه کردستان و در سه رشته تحصیلی در مقاطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد موافقت کرد.
وی ادامه داد: مجوز دکترای تخصصی مهندسی برق گرایش الکترونیک، دکترای تخصصی جامعهشناسی گرایش جامعه شناسی فرهنگی و کارشناسی ارشد علوم و مهندسی آب گرایش منابع آب برای دانشگاه کردستان صادر شده است.
رییس دانشگاه کردستان اضافه کرد: پس از پیگیریهای مستمر در طول یکسال گذشته بالاخره موفق به اخذ رشتههای مذکور برای دانشگاه شدیم و امیدواریم در آینده نیز بتوانیم با توجه به نیاز دانشجویان، رشته های جدید را در دانشگاه راهاندازی کنیم.
صادقی با بیان اینکه اخذ رشته های جدید در دانشگاه کردستان، می تواند به توسعه و شکوفایی استان کمک کند، افزود: دریافت و تدریس رشته های جدید براساس تربیت نیروی انسانی و نیاز جامعه شکل گرفته است.
وی یادآور شد: دانشگاه کردستان به عنوان دانشگاه مادر و بزرگترین مرکز آموزشی استان کردستان خود را موظف میداند با ارتقای کمیت و کیفیت فعالیتهای خود در راستای تربیت دانشجویان اقدام کند.
دانشگاه کردستان در سال ۱۳۵۳ کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز کرد و در ادامه به عنوان یکی از پردیسهای دانشگاه رازی کرمانشاه درآمد و در سال ۱۳۷۰ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان «دانشگاه کردستان» به رسمیت شناخت.
این دانشگاه هم اکنون هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، هنر و معماری، علوم پایه و فنی - مهندسی بیجار است و در حال حاضر ۱۱ هزار و ۲۰۰ دانشجو در ۵۶ رشته کارشناسی، ۱۱۴ رشته کارشناسی ارشد و ۳۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
این دانشگاه با پذیرش بیش از ۶۰۰ دانشجوی خارجی توانسته است در بعد بین المللی هم حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
نظر شما