به گزارش ایرنا، دکتر «سیامک آزادی» روز شنبه در یک نشست خبری افزود: هم اکنون ۲۶۵ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند و برنامه ریزی خوبی برای حمایت توسعه بازار آنها بخصوص در بحث صادرات شده است.
وی اظهار داشت: به دنبال این هستیم تا پایان سال جاری ساختار لازم برای فعال کردن صادرات محصولات دانش بنیان به کشور عراق را ایجاد کنیم.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: در گام اول صادرات محصولات دانش بنیان استان در دستور کار قرار خواهد گرفت و در گام بعدی برای صادرات این محصولات در سطح کشور اقدام خواهد شد.
اولویت پارک علم و فناوری کرمانشاه توسعه ساختارهای فناورانه است
وی، برنامه شاخص پارک علم و فناوری کرمانشاه در سال ۱۴۰۰ را توسعه ساختارهای فناورانه با مشارکت بخش خصوصی و با هدف حمایت از استارت آپها در حوزه های اولویت دار استان دانست و افزود: تا این لحظه هفت ساختار فناورانه مانند کشاورزی هوشمند، گیاهان دارویی، حوزه دانش آموزی و سایر حوزه ها مورد حمایت پارک علم و فناوری قرار گرفتند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با تاکید بر لزوم توسعه و افزایش ساختارهای فناورانه گفت: باید به سمتی برویم که ذیل هریک از مراکز رشد این ساختارهای فناورانه شکل گیرد تا بتوانیم نگاه حرفه ای و همه جانبه به حوزه فناوری داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه پیش بینی ما این است که این هفت ساختار را تا ۱۵ ساختار افزایش دهیم، گفت: این ساختارها قابلیت های بالایی در جذب حمایت ملی دارند. ۱۵ ساختار را نهایتا تا نیمه اول ۱۴۰۱ شکل خواهیم داد و به طور قطع به ۱۰ ساختار تا پایان سال جاری خواهیم رسید.
آزادی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ قابل توجه ترین اتفاقی که در مجموعه فناوری و نوآوری استان رخ داد، افتتاح برج فناوری بود که با زیربنای ۲۰ هزار متر مربع میتواند فضای کار لازم برای حداقل ۱۱۰ واحد فناور را فراهم کند.
وی ادامه داد: برنامه ریزی ما برای استقرار در برج به شکلی است که فضایی برای تمام بازیگران اکوسیستم فناوری و نوآوری استان کرمانشاه فراهم شود و در کنار واحدهای فناور و ساختارهای فناورانه مانند مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها، محلی هم برای استقرار کارگزاری های فناوری در برج در نظر گرفته شده و هم اکنون چهار کارگزاری در حال استقرار در برج است.
۲۰ واحد فناور در برج فناوری کرمانشاه مستقر است
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: امیدواریم بخشی که در استان ضعیف هستیم و آن هم فرهنگ سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه فناوری و نوآوری هست را بتوانیم پوشش دهیم و به زودی شاهد سرمایه گذاری صنعتگران استان در این زمینه باشیم.
وی افزود: هم اکنون پنج طبقه برج فناوری کرمانشاه زیربار رفته و بیش از ۲۰ واحد فناور در برج مستقر شده اند و بیش از ۱۰ واحد دیگر هم در مرحله عقد قرارداد برای استقرار است.
آزادی با بیان اینکه فضای لازم برای تولید نمونه اولیه در صنایع بهداشتی و دارویی به صورت محدود در استان وجود دارد. گفت: برنامه داریم تا پایان پاییز امسال سومین سوله در مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه در «چشمه سفید» کرمانشاه را به بهره برداری برسانیم.
وی اضافه کرد: این سوله با زیربنای یک هزار و ۴۰۰ متر مربع در صورت بهره برداری هفت واحد غذایی و یک واحد ویژه دارویی خواهیم داشت تا این هشت واحد فناور بتوانند فعالیت هایشان را توسعه دهند.
اجرای طرح صدف
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه گفت: طرح توانمندسازی «صدف» با هدف طراحی مسیر آینده حرفهای و شغلی دانشجویان و دانشآموختهگان و کمک به نقش آفرینی آنها در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان طرح ریزی شده و در چهار مرحله بزودی اجرا می شود.
وی اضافه کرد: در مراحل اول و دوم کارگاه های تخصصی از جمله کارگاه خودشناسی، کارگاه تحلیل شخصیت، ارتباط موثر و فنون مذاکره و رزومه نویسی برگزار خواهد شد.
آزادی با بیان اینکه مرحله سوم آشنایی شرکتکنندگان با اکوسیستم فناوریست، گفت: در مرحله آخر هم افراد به واحدهای فناور برای گذراندن دوره های کارآموزی معرفی خواهند شد.
وی در پایان اظهار داشت: علاقهمندان برای ثبت نام در این طرح می توانند تا ۳۱ شهریور به آدرس www.kti.ir مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، پارک علم و فناوری کرمانشاه که از سال ۱۳۸۴ با هدف ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه فناوری و نوآوری شروع به کار کرد. برهمین اساس بیش از ۶۵۰ واحد فناور حمایت شده اند و بیش از ۷۰ درصد واحدهای فناوری که از پارک علم و فناوری کرمانشاه جدا شده اند توانسته اند کسب و کار خود را راه اندازی کنند.
نظر شما