محور اصلی توسعه استان کرمانشاه اقتصاد دانش‌بنیان است

کرمانشاه- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه محور اصلی توسعه استان اقتصاد دانش‌بنیان است، گفت: پارک‌ها تنها ماموریت توسعه فناوری را برعهده ندارند و ماموریت اصلی آنها توسعه منطقه‌ای بر مبنای فناوری است.

به گزارش ایرنا، «سیامک آزادی» روز دوشنبه در دیدار با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در همین راستا پارک علم و فناوری کرمانشاه نیز تمام تلاش خود را بر حرکت در این مسیر معطوف کرده و باتوجه به ظرفیت های موجود جای کار در این زمینه در استان بسیار است و باید ابتدا حساس‌سازی مدیران در این زمینه در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهار داشت: یکی از ساختارهای موردنیاز در استان، راه اندازی مرکز نوآوری در حوزه تغذیه و صنایع غذایی است، مرکزی که بتواند پاسخگوی نیازهای فناورانه صنایع غذایی و آشامیدنی استان بوده و بستری برای راه اندازی استارت آپ ها و کسب و کارهای فناورانه در این حوزه باشد.

 آزادی گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه آمادگی لازم برای راه اندازی این مرکز را دارد و حاضریم در قالب تفاهم نامه مشترک هرچه سریعتر فرآیند راه اندازی این مرکز را آغاز کنیم.

وی تاکید کرد: به طور قطع برای هر صنعت غذایی ورود به این مرکز می‌تواند به منزله یک راهبرد در توسعه محصول و برند تلقی شود و به نظر می رسد استقبال واحدهای صنایع غذایی را در راه اندازی این مرکز شاهد باشیم.

رییس علم و فناوری کرمانشاه افزود: در پارک، صندوق پژوهش و نوآوری زاگرس فعال است و از تمامی طرح‌های فناورانه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی این حوزه حمایت خواهد کرد.

تولید محصولات سلامت محور در اولویت است

رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم گفت: در کشور نظیر این دانشکده نیست، تولید محصولات سلامت محور برای ما مهم است و خط مشی اصلی این دانشکده قرار گرفته است.

دکتر «احسان صادقی» افزود: در این دانشکده تولید علم به نسبت اعضای هیات علمی۵/۱۷ به یک است که نشان از توجه ویژه برای تولید علم است.

وی اظهار داشت: تاکنون ۲۴۵ مقاله در نشریات معتبر از این دانشکده به چاپ رسیده و ۱۳۲ طرح نیز تصویب شده است.

رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این دانشکده همچنین مجهز به آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی، کنترل کیفیت موادغذایی، آزمایشگاه میکروبیولوژی موادغذایی و آزمایشگاه علوم تغذیه است.

وی عنوان کرد: ارتباط خوبی بین صنایع استان و اعضای هیات علمی دانشکده وجود دارد و برای توسعه همکاری ها با پارک علم و فناوری استان هم اعلام آمادگی می کنیم.  

به گزارش ایرنا،  ۶۰ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه وجود دارد که از این تعداد ۴۰ شرکت زیر حمایت پارک قرار دارند و این در حالی است که تعداد شرکت های دانش بنیان از ۵۴ مورد در سال ۹۸ به ۶۰ مورد در سال ۹۹ رسیده است .

در سال ۹۹ بیش از ۶۰۰ نفر از صاحبان ایده، فناوران و کارشناسان و متقاضیان ایجاد شرکت های دانش بنیان استان تحت آموزش و مشاوره قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha