واحدهای بزرگ اقتصادی کرمان در تامین ۱۰۰ هزار تبلت دانش آموزی کمک کنند

کرمان - ایرنا - استاندار کرمان با بیان اینکه ۱۰۰ هزار دانش آموز این استان برای فراگیری آموزش ها به تبلت نیاز دارند گفت: آموزش و پرورش لیست دانش آموزانی را که نیاز مبرم به تبلت دارند را ارائه دهد تا از واحدهای بزرگ صنعتی در این زمینه درخواست همکاری کنیم.

به گزارش ایرنا، علی زینی وند شبانگاه سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمان با محوریت بازگشایی مدارس افزود: دانش آموزان کرمانی برای فراگیری دروس نباید معطل نداشتن تلفن همراه هوشمند باشند.

وی با بیان اینکه تمام افراد مرتبط با مدارس باید علیه کرونا واکسینه شوند تصریح کرد: افرادی که از منزل تا کلاس درس با دانش آموزان سرکار دارند باید واکسن تزریق کنند.

استاندار کرمان اظهار داشت: تلاش وزیر آموزش و پرورش طی سال گذشته برای بازگشایی مدارس به صوت حضوری بی نتیجه ماند اما این مهم در سال جاری با توجه به واکسینه شدن معلمان و دانش آموزان متفاوت خواهد بود.

وی تصریح کرد: قرار بود اختیارات لازم برای بازگشایی مدارس به صورت اقتضایی به استان ها داده شود اما تاکنون این مهم ابلاغ نشده است.

زینی وند گفت: رانندگان سرویس مدارس نیز باید هر دو دوز واکسن کرونا را تزریق کنند.

عوارض شبکه شاد برای دانش آموزان

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شبکه شاد در کنار فوایدی که داشته دارای عوارضی هم بوده است گفت: چقدر دانش آموزان از فرهنگ دینی، اخلاقی و غیره در دوران شیوع کرونا با استفاده از فضای مجازی دور شده اند.

محمدمهدی زاهدی با تاکید بر برگزاری کلاس ها به صورت حضوری بیان کرد: برگزاری حضوری کلاس های درس از جمله حقوق بحق دانش آموزان است.

وی تاکید کرد: راننده های سرویس مدارس نیز مانند معلمان و دانش آموزان باید علیه کرونا واکسینه و  واکسیناسیون دانش آموزان متوسطه نیز باید پیگیری شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری کلاس های حضوری در برخی از مناطق استان کرمان ممکن است.

وی تاکید کرد: با برگزاری حضوری کلاس ها نباید بگذاریم دانش آموزان بیش از این آسیب ببینند.

زاهدی تصریح کرد: زیرساخت های آموزش و پرورش به هیچ وجه پاسخگوی بهره گیری مناسب از فضای آموزش مجازی نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha