محسن رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان اظهار داشت: تنها هیاتهای چهار استان کشور، استخر در اختیار دارند و ورزشکاران سایر استانها همچون گلستان باید در استخرهای بخش خصوصی تمرین کنند.
وی بیان کرد: البته به دلیل ماده ۴۴ در قانون وزارت ورزش و جوانان مبنی بر واگذاری اماکن ورزشی از طریق مزایده، هیاتهای ورزشی به دلیل نداشتن تمکن مالی امکان رقابت با بخش خصوصی را ندارند و اگر هیاتی استخری را در اختیار بگیرد، بهترین ساعاتش را باید در اختیار قهرمانان و ورزشکاران قرار دهد و از پس هزینههای اجاره و مسائل جانبی برنخواهد آمد.
وی اضافه کرد: البته امید داریم وزیر دولت سیزدهم براساس برنامهای که ارائه داده، بتواند این مسائل را در جهت رشد و توسعه ورزش و پرورش ورزشکاران حل نماید.
ربیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: در جهت کمک به وررشهای پایه باید به مساله ورود باشگاههای بزرگ که در رشتههایی همچون فوتبال سرمایهگذاری و هزینههای کلان انجام میدهند، توجه ویژهای شود و این مساله میتواند به شکل قانون در بیاید.
وی در خصوص استعدادیابی در رشتههای زیر مجموعه این فدراسیون خاطرنشان کرد: شنبه هفته آتی رقابتهای مسافت کوتاه قهرمانی کشور در زنجان برگزار خواهد شد و برای اولین بار در بین فدراسیونهای ورزشی اولین سایت اسنعدادیابی ورزشی کشور همزمان با آن مسابقات رونمایی خواهد شد.
وی تصریح کرد: استعدادیابی در ورزشهای ما با سایر رشتههای ورزشی تفاوت دارد، زیرا برای این کار به منظور توجه به شناوری ورزشکار نیاز به استخر داریم که در مساله نداشتن زیرساختها و امکانات سختافزاری نهفته است.
رضوانی با بیان این که نگاه مربی در استعدادیابی بسیار مهم است، گفت: شناوری ورزشکاران علاقمند به شنا در بین ایرانیان جزو بهترینهای جهان است و اگر تامین سختافزاری و امکانات برای استعدادیابی و رشد و پرورش آنان صورت گیرد، در هشت سال آینده جزو کشورهای مطرح دنیا خواهیم شد.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو با اشاره به این که سایت این فدراسیون به منظور ساماندهی ورزشکاران پس از چهار سال، ۲ سال قبل راهاندازی شد، بیان کرد: اکنون براساس آمار این سایت، ۳۰ هزار ورزشکار عضو فدراسیون ما هستند.
وی در خصوص توجه به ورزش زنان در این فدراسیون گفت: علاقمندی در بین زنان به ورزش.های آبی بسیار بالاست و با توجه به راهاندازی شنای موزون، بانوان زیادی جلب این رشته شده و در ساعات اختصاصی، تمرینات خود را انجام میدهند.
وی یادآور شد: برای تقویت رشد دانش و علم مربیان در رشته شنای موزون، یک مدرس بینالمللی از فدراسیون جهانی با حضور در ایران، کلاس آموزش برگزار نمود.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در خصوص هدفگذاری فدراسیون گفت: پس از کسب عنوان سومی در رقابتهای آسیایی اندونزی در رشته واترپلو، رسیدن به فینال بازیهای آسیایی آتی و کسب عنوان نایب قهرمانی در این رشته برنامهریزی شده که دور از انتظار و دست نیافتنی نخواهد بود.
رضوانی در خصوص چرایی کسب عنوان نایب قهرمانی آسبا و نرسیدن به مقام قهرمانی یادآور شد: ژاپن در واترپلو پیشرفت خوبی داشته که در حال حاضر رسیدن به آن جایگاه بدون اغراق دست نیافتنی است.
وی در خصوص مواد مختلف رشته شنا گفت: حضور نماینده ایران در المپیک توکیو و جابجایی رکورد کشور در آن مسابقات توسط نماینده کشورمان و همچنین شکستن رکورد پروانه کشور توسط "هومر عباسی" شناگر گلستانی در رقابتهای قهرمانی کشور، نشان از قرار گرفتن مواد مختلف شنا در مسیر رشد و توسعه در همه استانها به ویژه گلستان در چهار سال اخیر که دور از انتظار بود، دارد.
وی افزود: در رشته شیرجه به علت نداشتن تخته و سکوی شیرجه در کشور سبب شده تا نتوانیم در این رشته موفق باشیم.
وی یادآور شد: البته استانهای آذربایجان شرقی و تهران سکو و تخته شیرجه دارند که در آذربایجان شرقی امکانات استاندارد نیست و تنها داشتن امکانات در یک استان، نمیتواند زمینه رشد و پیشرفت را فراهم کند.
رییس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: با توجه به وجود وزیر ورزشی آن هم در رشتههای پایه، پیگیر تاسیس، احداث و ایجاد امکانات استاندارد در رشتهها و مواد مختلف ورزشی زیرمجموعه فدراسیون هستیم.
رضوانی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از مربیان داخلی در تیمهای ملی، خاطرنشان کرد: اکنون سرمربی تیم ملی واترپلو ایران از کشور صربستان است و انتظار داریم مربیان داخلی از علم و دانش او باد بگیرند تا در مسیر رو به جلو حرکت کنیم و بتوانیم حرف اول را حداقل در آسیا بزنیم.
رییس هیات شنا، شیرجه و واترپلوی گلستان امروز با برگزاری مجمع انتخابات و در حضور رییس فدراسیون و مسوولان این رشته در استان انتخاب شد.
به گزارش ایرنا در این انتخابات، پس از رایگیری "محمدرضا کیانیپور" با ۱۳ رای موافق برای مدت چهار سال مسئولیت هیات شنا، شیرجه و واترپلوی گلستان را برعهده گرفت.
نظر شما