به گزارش ایرنا؛ «رستگار یوسفی» روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش جوانرود با بیان اینکه شروع سال تحصیلی به صورت حضوری دارای مزایای زیادی نسبت به آموزس مجازی است، افزود: هیچ روشی جایگزین آموزش حضوری در مدرسه نیست و فضای مجازی فقط میتوانند یک مکمل باشد.
وی درباره دغدغه خانوادهها برای بازگشایی مدارس اظهار داشت: برای بازگشایی مدارس باید دانش آموزان، معلمان و تمام کادر اداری آموزش و پرورش واکسن کرونا دریافت کنند و خانوادههای دانش آموزان هم باید واکسینه شوند تا این آرامش به آنها داده شود که اگر قرار است بچهها به مدرسه بروند، دچار بیماری نمیشوند.
یوسفی با اشاره به وضعیت نامناسب کرونا در شهرستان جوانرود و استقبال کم شهروندان از تزریق واکسن یادآور شد: از تمامی شهروندان انتظار داریم برای تزریق واکسن اقدام کنند چرا که اجرای واکسیناسیون شرایط را برای تسهیل در روند امورات زندگی فراهم می کند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان جوانرود نیز از بازگشایی مدارس این شهرستان در روز شنبه خبر داد و گفت: بازگشایی مدارس منوط به واکسینه شدن دانش آموزان، معلمان و والدین است.
دکتر «کیومرث میرزایی» افزود: از روز شنبه مدارس روستایی و عشایر بازگشایی و مدارس سطح شهر نیز با کمتر از ۱۵ دانش آموز به صورت تدریجی تا آبان ماه دایر می شوند.
وی با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون معلمان اظهار داشت: معلمانی که واکسن کرونا دریافت نکردند اجازه حضور سر کلاس به آنها داده نمی شود و از مرخصی بدون حقوق استفاده می کنند.
میرزایی به اقدامات انجام شده برای شروع سال تحصیلی جدید اشاره کرد و گفت: کار ساماندهی کلاسها و دبیران و همچنین توزیع کتابهای درسی نیز در دورههای ابتدایی و متوسطه اول انجام شده است.
وی با بیان اینکه آغاز سال تحصیلی جدید مستلزم همکاری همه آحاد جامعه است یادآور شد: باید با ترغیب اولیا و دانش آموزان برای تزریق واکسن از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم تا فضای ایمن و بدون دغدغه ای برای تحصیل دانش آموزان فراهم شود.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه بیش از ۱۵ هزار دانش آموز و یک هزار و ۳۰۰ فرهنگی دارد.
نظر شما