مسعود خاندایی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، سطح پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی سال گذشته را ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان برشمرد و افزود: این رقم در سالجاری به سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رشد کرده است.
وی اظهار داشت: تا پیش از سال ۱۴۰۰، سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی شهرستان کاشان برای مشاغل مستقل و پشتیبان بین ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان بود.
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان گفت: ۳۰ درصد از این تسهیلات که نزدیک به یک میلیارد تومان است برای مشاغل مستقل و بقیه (۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون) نیز برای مشاغل پشیتبان بین دستگاههایی اجرایی از جمله ادارههای فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت که برای مشاغال خانگی مجوز صادر میکنند، تقسیمبندی شده است.
خاندایی با اشاره به نشست روز گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان خاطر نشان کرد: با تشکیل کمیتهای در فرمانداری ویژه این شهرستان، قرار شده تا ۲۰ مهر امسال تمامی تسهیلات در اختیار این خطه جذب شود.
وی، قالیبافی، دوخت لباس، عروسکسازی و سفالگری را از جمله مشاغلی خانگی در کاشان عنوان کرد و گفت: تسهیلات قرضالحسنه با نرخ چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله به متقاضیان مشاغل خانگی واگذار خواهد شد.
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان اظهار داست: باتوجه به اینکه تسهیلات مشاغل خانگی یارانهای است، افرادی که یکبار از آن بهرهمند شدهاند دیگر نمیتوانند دریافت کنند، مگر آنکه طرح توسعهای داشته باشند.
به گفته وی، ۳۰ درصد ثبت نام تسهیلات مشاغل خانگی در سال جاری انجام شده که مراحل آن تایید و برای دریافت وام به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
خاندایی تصریح کرد: در صورتی که برخی متقاضیان دریافت تسهیلات خانگی به دلیلهای مختلف از جمله برگشت چک بانکی نتوانند از این تسهیلات بهرهمند شود، افراد دیگری به عنوان جایگزین به بانکهای عامل معرفی خواهند.
وی اظهار امیدواری کرد: امسال نیز تسهیلات مشاغل خانگی به طور کامل و حتی ۱۲۰ درصد در شهرستان کاشان جذب شود، چرا که با تشکیل پروندههای بیشتر، میتوان از تسهیلات دیگر شهرستانها که توانایی جذب ندارند استفاده کرد.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان تاکید کرد: در این شهرستان با بینش و آگاهی از افراد درخواستکننده تسهیلات حمایت و البته نظارت میشود؛ بر این پایه از طرحهای دریافتکنندگان وام بازرسی به عمل میآید و تاکنون حتی یک مورد تخلف نیز در این ارتباط وجود نداشته است.
نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی در کاشان وجود دارد.
کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، پرجمعیت ترین شهر اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می شود.
این شهرستان دارای نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک (افزون بر هفت هزار سال) است و در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما